Urban Decay

20
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Urban Decay – upeaa kosmetiikkaa USA:sta

Urban Decay erottuu muista. Kukin tuote on muodoltaan näyttävä ja väreiltään runsas. Näin ollen ne huomataankin helposti muiden tuotteiden seasta. Yritykselle ominaisia värejä ovat etenkin liila, pronssi ja musta. Urban Decay panostaa ulkonäköön, joka on näyttävä mutta silti aina laadukas.

Sukella Urban Decayn värikkääseen maailmaan

Urban Decayn perustajat Sandy Lerner ja Wende Zomnir halusivat mullistaa kosmetiikkamarkkinat 2000-luvun alussa – ja onnistuivat siinä! Heidän ajatuksenaan oli tuoda markkinoille etupäässä värikkäitä sävyjä, sillä värivalikoima oli tuolloin vielä pääasiassa hyvin yksivärinen ja pitkästyttävä. He halusivat, että muutkin kuin kynsilakat olisivat värikkäitä. Myös luomivärit säihkyvissä sateenkaaren sävyissä haluttiin kaikkien meikkien ystävien saataville.

  • Urban Decay -meikkivoiteet: Vaikka Urban Decayn meikkivoidetta on saatavilla monissa eri sävyissä, pohjustusvoide ja kiinnityssuihke ovat tuotteita, jotka saavat kerta toisensa jälkeen kehuja. Ne kaikki levittyvät iholle ihanteellisesti ja lisäksi ne auttavat luomaan ihastuttavan moitteettoman meikin, joka näyttää niin luonnolliselta kuin meikkiä ei olisikaan. Meikki pysyy koko päivän ilman että se liukenisi tai kerääntyisi ikävästi huokosiin. Näillä tuotteilla luot sensaatiomaisen upean meikin, joka kestää varhaisesta aamusta myöhäisiin illan tunteihin saakka.
  • Urban Decay -silmämeikki: Kun Urban Decay julkaisee luomiväripaletteja, jännitys on käsin kosketeltava. Upean värivalikoiman lisäksi luomivärit ovat myös korkeapigmenttisiä. Lisäksi Urban Decay -luomivärit ovat tunnetusti helposti häivytettäviä.
  • Urban Decay -huulimeikki: Loistavan pigmenttiset huulipunat läpikuultavissa ja mattapintaisissa sävyissä muodostavat onnistuneen värivalikoiman. Kuivat huulet tai juonteisiin kerääntyvä väri eivät ole näiden huulipunien ongelma. Näillä huulipunilla luot ihanan pehmeät huulet, jotka saavat hymyilemään.

Osta Urban Decay -meikit helposti netistä parfumdreamsiltä

Tutustu Urban Decayn valikoimaan helposti parfumdreamsin verkkokaupassa. Täällä voit tustustua tuotteisiin ja ostaa Urban Decay -tuotteita. Kun haluat meikkejä, jotka ovat paitsi innovatiivisia, myös inspiroivat ja erottuvat.

Meikin ei tarvitse olla yksisävyistä ja monotonista – Urban Decay mahdollistaa näyttävät meikit. Klassiset sävyt ja epätavalliset värit auttavat luomaan jotain aivan uudenlaista, jotain, joka ei ole tästä maailmasta. Urban Decay onkin valinnut tuotteilleen mitä sopivimmat nimet: Moondust, Afterglow ja Stoned vievät ajatukset toisiin galakseihin.