Voce Viva

Born in Roma

Bestseller

Valentino hajuvesi

683
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Valentino hajuvedet: puhdasta eleganssia ja epätavallisia tuoksuja

Merkkinä Valentino edustaa luksustyyliä ja laadukkaita hajuvesiä, joissa on sitä jotakin. Merkin perusti italialainen Valentino Garavani vuonna 1959. Hänen kykynsä luoda jotain epätavallista erottui jo varhaisessa vaiheessa ja myös Valentino-hajuvedet ovat tunnettuja erityisistä tuoksuistaan.

Valentino on pystynyt yhdistämään muodin ja hajuvedet paremmin kuin tuskin mikään muu merkki ja luomaan kokonaisvaltaisen taideteoksen, joka on sekä elegantti että kaunis. Valentino ei enää ole suunnittelijan omistuksessa, vaan se on kuulunut vuodesta 2007 lähtien brittiläiselle holdingyhtiölle Permira.

Ensimmäinen Valentino-tuoksu tuli markkinoille vuonna 1978 ja se täydensi erinomaisesti Valentino-muotiyrityksen menestystä. Vuonna 2012 ilmestyi todennäköisesti menestyksekkäin Valentino-hajuvesi, Valentina, joka huokuu upean aistillisia nyansseja. Vaikka Valentino-hajuvedet naisille ovatkin merkin tunnetuimpia tuotteita, luksusmerkin valikoimasta löytyy muutakin: myös miesten tuoksut ovat vakiinnuttaneet asemansa.

Valentino hajuvedet ihastuttavat yhtä lailla miehiä kuin naisia

Valentino-tuoksujen valikoima ei ole valtavan suuri. Merkille on tärkeämpää panostaa valikoituihin hajuvesiin, ylellisiin ainesosiin ja vaikuttaviin tuoksuyhdistelmiin. Seuraavat Valentino Eau de Parfum- tai Valentino Eau de Toilette -tuoksut kuuluvat merkin tunnetuimpiin tuotteisiin:

  • Valentinon naisten hajuvesi Valentina, joka on saatavana Eau de Parfum -muodossa, Acqua Floreale -versiona sekä Eau de Toilette -muodossa.
  • Valentinon naisten hajuvesi Donna sekä Donna Born in Roma, joita on saatavana eri versioina kuten Coral Fantasy tai Yellow Dream. Born in Roma on kunnianosoitus Italian pääkaupungille Roomalle, jossa Valentino Garavani perusti nimeään kantavan muotitalon.
  • Valentinon naisten hajuvesi Voce Viva, joka on ollut myynnissä vuodesta 2020 lähtien, ja jossa tuoksuvat mandariini ja appelsiini, bergamotti, inkivääri, tonkapapu ja santelipuu.
  • Valentinon miesten hajuvesi Uomo, josta on saatavana myös versiot Uomo Born In Roma ja Uomo Intense.

Valentino vakuuttaa epätavallisilla tuoksuyhdistelmillä kuten myrtin, bergamotin ja hasselpähkinän yhdistelmällä tai sitrushedelmien, ruusun, bergamotin ja patsulin yhdistelmällä. Jokainen Valentino-tuoksu henkii paitsi ainutlaatuisuutta myös säteilee eleganssia kuten koko Valentinon merkki. Tämä näkyy myös pulloissa, joihin hajuvedet on pakattu.

Valentinon tuotevalikoima ei kuitenkaan rajoitu tuoksuihin vaan italialainen luksusmerkki tarjoaa asiakkailleen myös kosmetiikkaa. Valikoimasta löytyy niin vartaloemulsioita kuin meikkejä, kuten huulipunia, poskipunia, meikkivoiteita, ripsivärejä ja luomivärejä. Kaikki ne on pakattu Valentinolle tyypillisiin punaisiin pakkauksiin, joten ne pistävät välittömästi silmään.

Miten Valentino erottuu muista?

Valentino on yksi maailman tunnetuimmista haute couture -merkeistä. Tämä sama loisto näkyy myös merkin hajuvesissä, joiden elegantti tuoksu antaa käyttäjilleen roiman annoksen itsevarmuutta. Hajuveden tuoksulle on ominaista aistillisuus ja se säteilee voimaa ja itseluottamusta.

Osta Valentino hajuvesi parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä voit helposti ostaa Valentino-hajuvedet, jolloin valittavanasi on sekä Valentino Eau de Toilette että Valentino Eau de Parfum. Päätä itse, kuinka intensiivisen tuoksun haluat.