Muotovaahto

93 Tuote
178
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Muotovaahto: tuuheutta ja pitoa kampaukseen

Lähes jokaisella hiustenhoito- ja muotoilumerkillä on vähintään yksi muotovaahto valikoimassaan. Muotovaahto on yksi suosituimmista hiustenhoitotuotteista, ja se pitää hiukset kiiltävinä ja muodossaan ja antaa niille pitoa.

Muotovaahto on eräänlaista hiusvaahtoa tai hiusten muotoiluvaahtoa. Se vaahtoutuu, kun se puristetaan ulos pullosta, ja se on koostumukseltaan ilmavaa ja helppoa levittää hiuksiin. Useissa muotovaahdoissa on muotoilevan vaikutuksen lisäksi myös hoitavia ominaisuuksia, jotka antavat hiuksille kosteutta ja kiiltoa.

Erilaisia muotovaahtoja

Muotovaahtoja on olemassa lukuisia erilaisia, ja niissä kaikissa on erilaiset ominaisuudet ja ne sopivat erilaisille hiustyypeille:

  • Muotovaahto värjätyille hiuksille: Tällaisissa muotovaahdoissa on erityisiä ainesosia, jotka suojaavat väriä ja saavat hiukset säihkymään.
  • Muotovaahto kiharille hiuksille: Olipa kyseessä pienet kiharat tai pehmeät laineet, joiden haluat pysyvän koko päivän kauniina, muotovaahto antaa kiharoille ryhtiä ja kiiltoa.
  • Muotovaahto ohuille hiuksille: Tuuheuttava vaahto antaa hiuksille lisää runsautta, joka säilyy koko päivän.

Useimmissa muotovaahdoissa on useita erilaisia ominaisuuksia ja ne sopivatkin useille erilaisille hiustyypeille.

Muotovaahdon käyttö

Suihkuta hiusvaahtoa pullosta suoraan kämmenelle. Yleensä riittää suuren pähkinän tai golfpallon kokoinen määrä, hiusten pituus kuitenkin vaikuttaa määrään. Jaa sen jälkeen muotoiluvaahto käsillä hiuksiin ja levitä hyvin. Jos haluat hiuksiin lisää tuuheutta, levitä vaahtoa vain hiusten tyveen ja föönaa hiukset lopuksi. Jos taas haluat säilyttää kiharoiden terävyyden, levitä vaahtoa myös hiusten latvoihin ja käsittele kiharat yksitellen. Tämä onnistuu joko käsin tai paksupiikkisen kamman avulla.

Muotovaahto kiharoille

Erityisesti kiharoille hiuksille sopii muotovaahto hyvin, sillä se on helppo hieroa aaltoileviin hiuksiin, joissa se antaa kiharoille ryhtiä ja tekee lopputuloksesta kauniin kiiltävän. Kiharien hiusten muotovaahto on kuitenkin vain yksi useista muotoiluvaahdon käyttötarkoituksista. Halutessasi voit myös käyttää muotovaahtoa suoriin hiuksiin ja muotoilla niihin kihartimen avulla kauniita laineita.

Muotovaahto on todellinen hiuskiinnettä, joka varmistaa, että kampaus pysyy muodossaan pitkään. Älä kuitenkaan yhdistä muotovaahtoa geelin kanssa, sillä se voi saada hiukset liimautumaan toisiinsa ja näyttämään rasvaisilta.

Osta muotovaahto parfumdreamsiltä

Ovatpa hiuksesi hennot tai kiharat, muotovaahdolla saat ne näyttämään upeilta. Parfumdreamsiltä löydät niin muotovaahdon kuin monet muutkin hiusten hoito- ja muotoilutuotteet.