Suoristusrauta

40 Tuote
33
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Suoristusrauta tekee hiuksista kiiltävän sileät

Suoristusrauta on täydellinen hiustenmuotoilulaite arkikäyttöön. Sileät hiukset, täydelliset tyylit ja toivomasi kampaukset onnistuvat kaikki suoristusraudan avulla. Haluatpa loihtia itsellesi nopeasti kauniin kampauksen arkeen tai näyttävän iltalookin, nykyaikaisella muotoiluraudalla voit paitsi silottaa hiuksesi myös taikoa niihin kiharoita, laineita tai rennot Beach Waves -laineet.

Suoristusrauta auttaa kiharoiden teossa

Älä anna nimen häiritä: suoristusrauta sopii moneen muuhunkin kuin hiusten suoristamiseen. Jos haluat tehdä kiharoita tai laineita, aseta hiussuortuvat suoristusraudan väliin. Käännä 180 astetta ja vedä suortuvat varovasti läpi. Suortuvan pitäisi nyt kihartua kauniisti.

Etenkin hennot hiukset hyötyvät tästä tekniikasta. Usein nimittäin hiuskiinteellä, jotta voit nauttia kauniista kampauksesta koko päivän.

Titaaninen vai keraaminen suoristusrauta: kumpi on parempi?

Toiset vannovat keraamisen hiusten suoristusraudan nimeen, kun taas toiset ylistävät titaanista mallia. Onkin mahdotonta sanoa varmasti, kumpi materiaaleista on parempi. Ratkaisevaa sen sijaan on muotoilulevyjen laatu. Mitä sileämmät ja vähemmän naarmuuntuvat levyt ovat, sitä vähemmän ne ”repivät” hiuksia ja sitä hellävaraisemmat ne ovat käytössä.

Yleensä hinta onkin hyvä laatukriteeri suoristusrautaa valitessa. Halvat 20 euron perusmallit ovat usein vähemmät hellävaraisia hiuksille, kun taas 150–200 euron paremmat mallit sopivat ammattilaistenkin käyttöön. Metallilevyillä varustettuja suoristusrautoja kannattaa välttää kokonaan, sillä niissä lämpö ei jakaudu tasaisesti ja ne kuumenevat paikoitellen liian kuumiksi. Tämä voi kuivattaa ja haurastuttaa hiuksia.

Kuinka löytää omille hiuksille sopiva paras suoristusrauta?

Hiusten pituus vaikuttaa aina suoristusraudan valintaan.

  • Lyhyet tai ohuet hiukset: Paras valinta muotoiluun on niin kutsuttu Mini Styler, jossa on kapeat muotoilulevyt. Sillä saat helposti muotoiltua yksittäiset suortuvat ja lyhyet hiukset, ja se sopii esimerkiksi poninhännän silottamiseen.
  • Paksut, pitkät tai kiharat hiukset: Maxi Styler on paras valinta kyseisille hiustyypeille. Erityisen leveät muotoilulevyt tuottavat paljon lämpöä ja kesyttävät myös tuuheat ja kiharat hiukset.
  • Kaikki hiustyypit: Classic Styler keskileveillä muotoilulevyillä sopii kaikenlaisten tyylien luomiseen ja sopii kaikille hiustyypeille.

Osta laadukkaat suoritusraudat parfumdreamsiltä

Muotoile hiuksesi hellävaraisesti suoristusraudalla, jonka lämpötilaa voi säätää. Yli 200 °C:n lämpötila on pidemmän päälle vahingollista hiuksille ja kuivattaa niitä. Sen vuoksi onkin tärkeää käyttää hiuksissa lämpösuojasuihketta ennen suoristusraudan käyttöä.

Kampaamolaatuiset suoristusraudat edulliseen hintaan löydät hiustenhoitotuotteisiin ja anna hiustesi loistaa kauniina.