Hiusklipsi ja hiussolki

49 Tuote
10
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiuspinnit ja -soljet: Korvaamattomat apurit hiusten kiinnittämiseen, sitomiseen ja kampauksiin

Hiuspinnit ja -soljet kuuluvat tärkeimpii hiuskoristeisiin, jotka helpottavat hiusten laittamista. Parfumdreamsista löydät laajan valikoiman malleja, jotka sopivat eri käyttötarkoituksiin. Niitä käytetään ensisijaisesti hiusten kiinnittämiseen tai ylös sitomiseen. Laadukkaista metalleista valmistetut ylelliset versiot, joissa on hienoja kuoseja ja runsaita koristeluja, antavat yksinkertaiselle kampaukselle sitä jotain. Ulkonäkö saa muutamalla pienellä lisällä rutkasti ilmettä.

Hiussoljet: hiusten katseenkääntäjät

Hiussoljet ovat suosittu hiuskoriste, joilla on helppo sitoa hiukset päänlaelle ja loihtia muutamassa minuutissa upeita kampauksia. Voit kiinnittää näillä pikku apureilla yksittäisiä hiussuortuvia tai antaa kasvoillesi raamit kiinnittämällä yhden yksittäisen hiussuortuvan. Soljet kiinnittävät hiukset tukevasti ja varmasti. Hienostuneet värit ja eksklusiiviset mallit nostavat hiustenmuotilun sekunneissa uudelle tasolle. Suosittuja hiuskoristeita ja hiustarvikkeita alla lueteltuina:

  • Näyttävä soljet, joissa on helmiä ja strasseja, jotka näyttävät hyviltä hiukset korvan taakse vedettyinä tai ylös nostettuina.
  • Ajattoman kauniit hiussoljet- ja pinnit, jotka voivat olla kultaa, hopeaa tai nahkaa ja jotka antavat glamouria yksinkertaiselle nutturalle tai poninhännälle.
  • Vintage-tyyliset hiusklipsit, jotka antavat söpöillä kukkakuoseilla tyttömäisille lettikampauksille veikeän ilmeen.
  • Kapeat ja pitkät hiussoljet, joissa on runsaasti koristeita, antavat riittävästi tukea nutturalle tai puolinutturalle.

Pienet metalliset hiussoljet soveltuvat hyvin poninhännän kiinnittämiseen sivulle. Suuret ja erikoisen muotoiset hiussoljet kiinnittävät yksinkertaisen poninhännän. Toisin kuin hiuslenkit kiinnittävät nämä katseenkääntäjät hiukset puristamatta niitä yhteen. Hiustarvikkeet tarjoavat riittävästi pitoa, jotta hiukset eivät pääse liukumaan pois.

Hiusklipsit kampauksiin ja värjäykseen

Hiusklipsit kuuluvat ammattimaiseen kampaamovarusteluun ja ovat korvaamaton apuväline harrastelijastailaajien kampauksissa. Ne helpottavat hiusten muotoilua, leikkaamista ja värjäämistä. Hiusklipseillä erottelet yksittäisiä märät tai kuivat hiussuortuvat, kierrät ne löysästi kierteelle ja kiinnität ne päätä vasten.

Soljet helpottavat yksittäisten hiusosioiden erottelua. Voit esimerkiksi käyttää niitä päällihiusten kiinnittämiseen sivuun hiuksia värjätessäsi tai leikatessasi, ja edetä näin hitaasti ylöspäin. Kierrätkö hiuskesi usein rullille? Klipsit auttavat sinua kiinnittämään rullat huolella.

Hiusklipsit pysyvät paikallaan antaen varman pidon vahingoittamatta hiusrakennetta. Ne sopivat eripituisille ja -paksuisille hiuksille. 6–12 kappaleen sarjat riittävät koko hiusten kiinnittämiseen päähän osissa. Käytännölliset apuvälineet on valmistettu kestävästä metallista tai muovista, joten ne on helppo pestä käytön jälkeen. Joustavan jousimekanismin ansiosta ne on helppo työntää hiuksiin yhdellä kädellä ja ottaa pois yhtä helposti.

Osta hiussoljet ja loihdi helppoja hiuslookeja

Jos sinulla on aamuisin kiire, hiussoljet ovat täydellinen hiustarvike rennon poninhännän tai nutturan tekoon. Hainhampaat ovat hiussolki, jossa on muoviset hampaat. Ne lukittuvat täydellisesti toisiinsa, jolloin kampaus kestää pitkään liukumatta. Ne kiinnittävät hiukset kiristämättä. Hiustarvikkeet on valmistettu kestävästä ja pitkäikäisestä muovista, ja solkia on saatavilla eri väreissä.

Integroidun metallispiraalin avulla hiusklipsit voidaan avata ja sulkea yhdellä kädellä. Ulkonäkö on erityisen rento, jos käytät sitä vain hiusten yläosan yhteenkiinnittämiseen ja annat alempien hiusten pudota vapaina. Parfumdreamsilta löydät erikokoiset hiusklipsit. Minihiusklipsit sopivat yksittäisten suortuvien kiinnittämiseen. Hieman suuremmat versiot antavat riittävästi pitoa keskipituisille hiuksille. Erittäin paksuille, pitkille hiuksille sopivat kaikkein suurimmat mallit.