Partasudit

51 Tuote
36
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Mihin mies tarvitsee partasutia?

Partrasuti on tyypillinen märkäajoon kuuluva väline. Jos et halua käyttää partavaahtoa, vaan mieluummin parranajovoiteen tuottamaa hienohuokoista vaahtoa, tarvitsetsen levittämiseen ja vaahdottamiseen partasudin.

Mikä on partasuti?

Partasudissa on harjakset ja lyhyt varsi, joka on valmistettu metallista, puusta, sarvesta tai muovista. Suti istuu täydellisesti käteen ja sen voi säilyttää joko pidikkeessä, ripustaa roikkumaan tai asettaa pystyyn, johon sen varsi sopii täydellisesti. Varren tulee olla laadukas, mutta ei liian painava.

Suurin laatuero partasudeissa ei ole kuitenkaan varren, vaan harjasten materiaali. Sinä päätät partavaahdon laadun ja koostumuksen.

Partasudilla parranajovoide vaahdottuu täydellisesti yhdessä ilman kanssa. Vaahto takaa tasaisen parranajon, joka ei juurikaan ärsytä ihoa. Se huolehtii siitä, että iho on suojattu ja partahöylä liukuu tasaisesti iholla. Näin karvat on helppo ajaa mahdollisimman tehokkaasti. Lisäksi parranajovoide kosteuttaa.

Partasuti: Mäyränkarvainen vai synteettisesti valmistettu?

Harjaksiin on tarjolla monia eri materiaalivaihtoehtoja. Laadukkain vaihtoehto on varmasti aito mäyrän karvoista valmistetu suti, koska mäyrän karvassa on monia positiivisia ominaisuuksia:

  • Se imee vettä.
  • Se on erittäin kestävä.
  • Se on pehmeä.
  • Karva on hienoa, mutta silti siinä on tiheät harjakset, mikä tekee vaahdosta erityisen kuohkean.

Mitä vaihtoehtoja on mäyränkarvasudeille?

Mäyränkarvaharjaksille on useita vaihtoehtoja, mukaan lukien:

  • Villisian harjaksista valmistettu partasuti. Se kuorii ihoa melko karkean pintansa vuoksi ja nostaa partakarvat hyvin pystyyn. Monet miehet pitävät villisian karvaa aluksi epämiellyttävän jäykkänä, ja ajan myötä harjakset muuttuvat huokoisiksi ja tippuvat pois. Villisian karvasta valmistetut partasudit ovat halvempia kuin vastaavat mäyrän karvasta valmistetut.
  • Jouhesta valmistetut partasudit: Hevosen jouhesta valmistetut sudit ovat ovat pehmeämpiä kuin villisian karvoista valmistetut ja edullisemmat kuin mäyränkarvaiset. Aluksi ne voivat tuoksua melko voimakkaalta ja ne vaativat myös paljon huoltoa kestääkseensä pitkään.
  • Tekokuidusta valmistetut partasudit: Jos haluat välttää eläinperäisiä tuotteita tai saat niistä allergisia oireita, synteettisistä kuiduista valmistettu suti on paras valinta. Tällaisten partasutien valikoima on valtava. Luonnonharjaksiin verrattuna ne varastoivat vain vähän vettä, mikä tekee vaahdosta vähemmän huokoisen ja kuohkean.

Harjaksilla on ratkaiseva rooli parranajossa. Niin kutsuttu backbone on kuitenkin myös tärkeä laatumerkki – sillä tarkoitetaan sitä harjaksen kohtaa, jossa harjakset kiinnittyvät kahvaan. Se määrittää, kuinka kiinteitä tai joustavia harjakset ovat.

Osta partasutisetti ja valitse eri laatutasoista

Partasuteja myydään usein setteinä yhdessä parranajokulhon ja partahöylän ja -tarvikkeiden tai partakoneen kanssa. Voit ostaa myös partasudit setteinä mäyränkarvaisina tai muissa versioissa.

Jos hankit partasutisetin lahjaksi, kannattaa monien muiden tavoin valita mäyränkarvainen suti, koska sen harjakset ja yleensä niihin liittyvät setit ovat erityisen laadukkaita. Näin vastaanottajalla voi nauttia setistä pitkään ja hänen on hankittava uusi vasta useiden vuosien tai ehkä jopa vuosikymmenien kuluttua.

parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman partasuteja, ja voit valita mäyränkarvaisen tai synteettisen vaihtoehdon välillä. Näin jokaiseen budjettiin löytyy jotakin.