Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams

Hiuspohjan hierontaharja – terveet ja kauniit hiukset

Päähieronta ei ole pelkästään miellyttävää, se myös rentouttaa ja tekee kokonaisvaltaisesti hyvää. Hiuspohjan hierontaharja edistää ihanteellisesti päänahan verenkiertoa. Parempi verenkierto taas tukee hiusten kasvua. Samalla harjaaminen auttaa myös poistamaan hilse- ja talikerrostumia. Hiuspohjan hierontaharjassa yhdistyvät siis useat edut, ja se on todellinen kauneudenhoitorutiinien monitaituri.

Tee hyvää iholle ja hiuksille hiuspohjan hierontaharjalla

Hiuspohjan hierontaharjat ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä – ne sopivat käytettäväksi niin suihkussa kuin kotisohvalla. Ne tarjoavat ihania wellness-hetkiä ja tukevat myös hiusten puhdistusta hellävaraisesti. Samalla ne pystyvät stimuloimaan päänahan verenkiertoa, millä voi olla myönteisiä vaikutuksia. Tärkeää on säännöllinen käyttö.

Tietenkin kaikki me hieromme päänahkaamme, kun pesemme hiuksiamme. Hiuspohjan hierontaharjat on kuitenkin suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen, ja ne kohdistuvat päänahan lisäksi myös hiusjuuriin. Jos hiushierontaharjaa käytetään joka kerta hiustenpesun yhteydessä, se voi jopa ehkäistä kuivaa ja kutisevaa päänahkaa.

Mikä on paras tapa käyttää hiuspohjan hierontaharjaa?

Hiuspohjan hierontaharjat ovat erittäin helppokäyttöisiä, joten ei ole vaaraa, että niitä käytetään väärin. On kuitenkin tärkeää, että toimenpiteeseen käytetään hieman aikaa ja että harjaa kuljetetaan kauttaaltaan hiusten läpi.

  • Vaihe 1: Pese hiukset ensin shampoolla. Hiuspohjan hierontaharja voi auttaa shampoon levittämisessä. Hiustenpesu ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Tarvittaessa hierontaharjaa voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin.
  • Vaihe 2: Liikuta hiushierontaharjaa päänahalla pyörivin liikkein. Käy läpi koko pään alue, jotta kaikki kohdat saavat hoitoa.
  • Vaihe 3: Päähieronnassa ei kannata kiirehtiä. Käytä hieman vapaa-aikaasi päänahan hierontaan. Näin myönteinen vaikutus voimistuu entisestään.

Hiuspohjan hierontaharja ei kuitenkaan auta vain shampoopesussa: Harjalla voit työstää myös päänahan kuorinnan. Näin levität tuotteen erityisen perusteellisesti ja saat mahdollisimman suuren hoitovaikutuksen.

Osta erinomaiset hiuspohjan hierontaharjat parfumdreamsilta

Hierontaharjojen valikoima on värikäs ja monipuolinen. Parfumdreams tarjoaa laadukkaan valikoiman erilaisia hiusharjoja. Näin voit ostaa helposti ja vaivattomasti sopivat hiuspohjan hierontaharjat verkossa mukavasti kotoasi käsin ja nauttia ihanista wellness-hetkistä.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube