Kasvohieronta

42 Tuote
636
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvojen hierontarulla – oikeilla välineillä tasaisenvärinen iho

Kasvohieronta on erinomainen tilaisuus tehdä itselleen hyvää. Muutamalla kädenliikkeellä ja oikeilla välineillä voit esimerkiksi laittaa liikkeelle nestekertymiä. Siten turvotus vähenee ja kasvot näyttävät raikkaammilta ja virkeämmiltä. Täydellinen ratkaisu, kun yö on jäänyt lyhyeksi ja näkyy turvonneina silmänympäryksinä. Mutta mikä kasvohierontalaite sopii parhaiten ihollesi?

  • Kätesi: Jos käytössäsi ei ole muuta välinettä, sivele käsilläsi kasvojasi pehmeästi painaen. Se virkistää verenkiertoa ja rentouttaa. Myös koputtelevat liikkeet stimuloivat ihoa ja loihtivat kauniin ruusunpunan poskillesi.
  • Kasvohierontarulla: Ruusukvartsista tai muista luonnonkivistä tehdyt rullat vilkastuttavat verenkiertoa ja tehostavat ravinteiden imeytymistä ihoon. Ihanteellinen valinta, kun haluat hemmotella itseäsi hoitavilla voiteilla tai seerumeilla. Jos haluat tehokkaamman piristysruiskeen, pidä kasvojen hierontarullaa hetki jääkaapissa.
  • Kasvoharja: Pehmeät harjat irrottavat kuolleita ihosoluja. Pyöreät liikkeet saavat aikaan ruusunpunaisen hehkun. Iho tuntuu sen jälkeen virkeältä ja miellyttävältä.
  • Gua sha -kasvohierontalaite: Ihanteellinen apuväline seerumien tai öljyjen imeyttämiseen ihoon. Se liukuu pehmeästi, viilentää ja lievittää stressiä. Pyöristetty muoto mukautuu kasvojesi muotoihin ja kiinteyttää kevyesti.

Lähtevätkö rypyt vain hieromalla? Se ei valitettavasti onnistu. Mutta säännöllinen kasvohieronta voi parantaa ihon ulkonäköä pitkäkestoisesti. Aamulla kädenliikkeet virkistävät ja valmistelevat kasvosi ihanteellisesti meikkiä ja ihonhoitoa jvarten. Iltaisin ruusukvartsista tehty kasvohierontarulla auttaa sinua purjehtimaan rentoutuneena höyhensaarille.

Miksi kasvohierontaa kannattaa tehdä päivittäin?

Turvonneet silmät ja hailakka iho jäävät pian historiaan, kun alat käyttää kasvohierontalaitetta. Kivestä tehdyt kauneusvälineet ovat sileäksi kiillotetun pinnan ansiosta erittäin hellävaraisia iholle. Lisäksi ne voivat edistää haavojen paranemista ja lievittää stressistä johtuvia päänsärkyjä.

Näin käytät ruusukvartsista valmistettua kasvohierontarullaa

Ennen kasvohierontaa lika, tali ja meikki on poistettava huolellisesti. Ennen kuin hierontarulla siis päätyy kosketuksiin ihosi kanssa, voit käyttää kasvojen puhdistukseen haluamaasi tuotetta. Levitä sen jälkeen seerumi, voide tai öljy tavalliseen tapaan. Sitten alkaa tapahtua taikoja. Taikasanat ovat "painovoimaa vastaan".

Hiero ruusukvartsista tehdyllä kasvohierontarullalla aina kasvojen keskikohdasta ulospäin. Hieronta kannattaa aloittaa silmien alta. Jatka sitten nenänselästä kohti hiusrajaa. Hiero kasvoja kulmakarvojen päältä kohti korvia. Viimeisenä hierotaan leuka, josta voit jatkaa halutessasi kaulaan ja dekolteelle.

Muista puhdistaa hierontarulla huolellisesti lämpimällä vedellä aina kasvohieronnan jälkeen. Sillä tavalla ehkäiset ihon epäpuhtauksia. Viimeistele kasvojenhoitorutiinisi sen jälkeen tavalliseen tapaan. Nyt kasvosi ovat valmiina päivän seikkailuihin tai rentoihin ja aistillisiin yöuniin. Ammattilaisten vinkki: laita kasvojen hierontarulla kesällä yöksi jääkaappiin ja nauti aamulla virkistävästä tunteesta.

Osta kasvohierontalaitteita parfumdreamsiltä

Valitsetpa gua shan, kristallia tai perinteisen hierontarullan: verkkokaupastamme löydät kaikki välineet kotona tehtävää kasvohierontaa varten. Suo itsellesi säännöllisesti rentouttava hierontahetki ja iloitse kauniimmasta ja raikkaamman näköisestä ihosta.