Nuxe

515
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

NUXE – ylellistä luonnonkosmetiikkaa kaikille

Menestyvää NUXEA pidetään yhtenä ensimmäisistä luonnonkosmetiikan edelläkävijöistä. Aliza Jabés, NUXEN perustaja ja visionääri, kehitti Ranskassa 80-luvun lopulla erilaisia hoitotuotteita, jotka keräsivät pisteitä jo laadukkailla pakkauksillaan, mutta ennen kaikkea tinkimättömästä laadustaan sisällön suhteen. Ja konseptihan toimi: tähän mennessä tuotemerkki on tuonut menestyksekkäästi markkinoille lukuisia kosmetiikkasarjoja ja rekisteröinyt noin 45 patenttia. NUXE noudattaa aina periaatetta, jonka mukaan sen kaikissa tuotteissa käytetään vain parhaita ja luonnollisia raaka-aineita.

NUXE tekee luonnon monimuotoisuudesta nauttimisesta helppoa

NUXE-kosmetiikka tarjoaa erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan päivittäistä hoitorutiinia ja jotka on valmistettu parhaista ainesosista. Yritys käyttää tähän tarkoitukseen valikoituja vaikuttavia ainesosia ja testattuja koostumuksia. Ne sulautuvat ihoon kuin itsestään. Tämä johtuu öljyistä, joita NUXE käyttää lukuisissa ihonhoitotuotteissaan.

  • Nuxen kasvojenhoitotuotteet: Ranskalainen kosmetiikkayritys tarjoaa asiakkailleen kasvojen puhdistukseen tarkoitettujen hoitotuotteiden lisäksi myös emulsioita, nesteitä, päivä- ja yövoiteita, silmänympärysvoiteita ja paljon muuta. Pakkaukset ovat aina kauniita, ja sisältö vastaa kunkin ihon omiin tarpeisiin.
  • Nuxe-vartalonhoitotuotteet: Vuosien varrella kosmetiikkabrändi on laajentanut tuotevalikoimaansa ravitsevilla vartalonhoitotuotteilla. Suihkugeelien, vartaloemulsioiden ja -öljyjen lisäksi NUXE valmistaa tuotteita, jotka hemmottelevat vartaloa hoitavilla ominaisuuksillaan ja aistikkailla tuoksuillaan.

Ranskalainen kosmetiikkayritys ei valmista tuotteita ainoastaan naisille, vaan nykyään valikoimaan kuuluvat myös Nuxen miesten hoitotuotteet. Kasvojen ja vartalon hoitoon NUXE tarjoaa erityisiä tuotteita, jotka hoitavat ja hemmottelevat miehen ihoa.

Nauti korkealaatuisista NUXEN ihonhoito- ja meikkituotteista

Valikoimassa on lukuisia NUXE-tuotteita, jotka on kohdistettu ihon eri tarpeisiin ja jotka sisältävät innovatiivisia ja ravitsevia ainesosia. Ne auttavat tekemään ihosta kauniin ja tasaisen. Tuotteiden sisältämien kevyiden tuoksujen ja arvokkaiden ainesosien avulla voit luoda rentouttavia wellness-hetkiä omaan kylpyhuoneeseesi.

NUXE on kehittänyt myös meikkejä, joka, saa ihon hehkumaan. Valikoima on tasapainoinen ja monipuolinen. Se tarjoaa niin pohjustustuotteita, sävytettyjä päivävoiteita kuin puutereitakin. Jokainen tuote tukee kasvojen ihon kauneutta ja takaa kaikin puolin hehkeän ulkonäön.

Jotta ympäristövaikutukset pysyisivät mahdollisimman vähäisinä, NUXE pyrkii pitämään tuotteissaan ainesosien määrän pienenä. Kuorinta-aineisiin yritys käyttää luonnollisia mikrohelmiä, jotka eivät vaadi muovia. Lisäksi kosmetiikkamerkki kunnioittaa eläinten hyvinvointia eikä käytä tuotteissaan eläinperäisiä ainesosia.

Tutustu NUXE-tuotteisiin nyt parfumdreamsilla

Hyödynnä luonnon hyvää tekeviä aktiiviainesosia ja sisällytä ne päivittäiseen ihonhoitorutiiniin NUXE-ihonhoitotuotteilla. Parfumdreams tarjoaa verkkokaupassaan valikoidun laatuvalikoiman merkin tuotteita. Voit siis hankkia NUXE-tuotteita edullisesti ja vakuuttua niiden positiivisista vaikutuksista. Vain muutamalla klikkauksella voit tilata NUXE-hoitotuotteita verkosta kätevästi kotiisi – näin helppoa on saada luonnollisia hoitokokemuksia, jotka puhuvat puolestaan..