Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams

Mikä oikein on suolasuihke?

Luonnolliset Beach Waves -laineet ja kauniisti aaltoilevat hiukset on mahdollista saada myös ilman rannalla käyntiä käyttämällä suolasuihketta. Sea Salt Spray on helppokäyttöinen suolavesisuihke, joka tekee hiuksista karkeammat ja helpommat muotoilla.

Koska merisuola poistaa hiuksista kosteutta, käytetään erilaisissa hiusten suolasuihkeissa epsom-suolaa eli magnesiumsulfaattia. Vaikutus on vastaava, mutta ilman kosteushukkaa. Lisäksi useissa hiuksille tarkoitetuissa suolasuihkeissa on UV-suoja, joka suojaa hiuksia auringolta.

Nämä hiustyylit onnistuvat suolasuihkeella

Sea Salt Spray eli suolasuihke auttaa käsittelemään hiuksia ja tuo luonnonkiharat esiin. Sen avulla voit luoda hiuksiisi muun muassa seuraavia tyylejä helpommin kuin täysin käsittelemättömiin hiuksiin:

  • Beach Waves: Jos haluat hiustesi näyttävän siltä kuin olisit juuri viettänyt rentouttavan rantapäivän, suihkuta pesun jälkeen märkiin hiuksiin suolavesisuihketta. Tämän jälkeen vain harot hiuksiasi sormilla ja annat niiden kuivua vapaasti. Suihke luo hiuksiin lisää runsautta ja volyymiä sekä luonnollisen, kevyesti aaltoilevan ilmeen.
  • Helpommin käsiteltävät hiukset: Jos hiuksesi eivät pysy muodossaan tai ovat niin liukkaat, etteivät ne pysy poninhännällä, suolasuihke voi auttaa. Suihkuta suihketta kuiviin hiuksiin ja hiero.
  • Villit kiharat: Jos hiuksesi ovat luonnostaan aaltoilevat tai kiharat, saat korostettua kiharoita suolasuihkeella. Suihkuta suolavesisuihketta mieluiten märkiin hiuksiin ja hiero hellästi. Käytä lopuksi hiusrullille, kuivaa hiustenkuivaajalla ja poista rullat. Kiharasi ovat valmiit.

Vinkki: Jos haluat tehdä kiharat kihartimella, käytä ensin kiharrinta, anna hiusten kuivua kunnolla ja anna kiharoille lopuksi luonnollista rakennetta suihkuttamalla niihin suolasuihketta.

Vinkkejä suolasuihkeen käyttöön

Käytettäessä suolasuihketta hiuksiin on hyvä huomioida tiettyjä asioita, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut. Älä suihkuta suolasuihketta liikaa yhteen kohtaan, muutoin hiukset näyttävät pian rasvaisilta. Hiero suihketta hiuksiin ja latvoihin, älä suihkuta sitä hiusten tyveen. Tässäkin vaarana on, että hiukset näyttävät helposti rasvaisilta, raskailta ja liimautuvilta.

Sokerisuihke vai suolasuihke?

Nykyään tarjolla on paitsi suolasuihke hiuksille myös sokerisuihkeita. Periaatteessa ne toimivat samalla tavoin: sokeri-vesi-yhdistelmä antaa hiuksille enemmän tekstuuria ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät, mikä mahdollistaa luonnollisen ilmeen. Kuitenkin sokerilla on taipumusta liimautua voimakkaammin, joten sen annostelussa on oltava varovaisempi. Periaatteessa kyseessä on hyvä vaihtoehto suolasuihkeelle etenkin, jos suolasuihkeessa on käytetty oikeaa suolaa eikä epsom-suolaa.

Osta suolasuihke ja paljon muita hiusten muotoilutuotteita parfumdreamsiltä. Vakuutu itse laajasta valikoimasta ja edullisista hinnoista, löydä omat suosikkituotteesi ja tilaa ne kätevästi suoraan kotiin.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube