Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Meikkipeili – kauneudenhoidon must-have kylpyhuoneeseen

Arvostatko täydellisesti nypittyjä kulmakarvoja, moitteetonta meikkiä ja tarkkoja silmänrajauksia? Hanki silloin sopiva meikkipeili kylpyhuoneeseesi. Se tekee päivittäisistä kauneudenhoitorutiineistasi mukavia ja näyttää peilikuvasi koska tahansa ilman näköesteitä. Sano hyvästit epämukaville pään asennoille. Nämä kosmetiikkapeilit on luotu helpottamaan elämääsi.

  • Käsipeili: pieni ja näppärä apuri käsilaukkuun, kun haluat tarkistaa nopeasti meikkisi.
  • Pöytäpeili: Jalusta pitää peilin tukevasti paikoillaan ja mahdollistaa peilin sijoittelun eri kohtiin. Aseta meikkipeili sinne, missä kulloinkin tarvitset sitä, ja saat molemmat kädet vapaiksi.
  • Seinäpeili: Kiinnitys seinään onnistuu tukevasti ruuveilla tai väliaikaisesti imukupeilla. Kätevää, kun laskutilaa ei ole.
  • Suurentava peili: jopa 10-kertainen suurennus mahdollistaa ripsivärin levityksen pienimpiinkin ripsiin.
  • Meikkipeili valolla: kun kasvosi on valaistu ilman häikäisyä, siveltimen käyttö helpottuu huomattavasti.

Meikkipeilit muuntuvat kaikkiin tarpeisiisi. Ne sopivat jokaisen kukkarolle ja auttavat sinua niin kasvojen ihonhoidossa kuin meikkaamisessakin. Valikoima on suorastaan loputon. Mietitkö, miten löydät itsellesi sopivan meikkipeilin? Se onnistuu helposti, kun otat huomioon pari seikkaa.

Askel kerrallaan kohti sopivaa meikkipeiliä

Ensiksikin missä haluat käyttää meikkipeiliä? Siinä missä kylpyhuoneen peili kannattaa kiinnittää seinälle, olohuoneeseen tai keittiöön soveltuu paremmin pöydällä seisova suurentava peili. Liikuteltavissa pöytäpeileissä on kaksi puolta: toinen puoli on tavallinen peili, kun taas toinen puoli suurentaa. Erittäin näppärää, kun haluat vaikkapa tarkistaa nopeasti meikkisi eteisessä ennen ulos lähtöä.

Toiseksi minkälaiset valaistusolosuhteet ovat? Meikkipeili valolla on kiva valinta kasvojen päivittäiseen puhdistukseen mutta välttämätön hankinta taidokkaaseen meikkiin. Valaistun peilin avulla varjostat ja korostat helposti kasvojasi, ja lopputulos näyttää luonnolliselta myös kylpyhuoneen ulkopuolella.

Kolmanneksi meikkipeilin muoto ja malli ovat aina makuasia. Pyöreä vai kulmikas? Pelkistetty vai aistikas? Kaikki on sallittua makusi rajoissa. Mietitkö, mitä muuta hyötyä meikkipeilistä voi olla?

Yksinkertainen tai näyttävä – kosmetiikkapeili kodin sisustuselementtinä

Raikkaat mallit ja tyylikkäät toteutukset tekevät nykyisistä meikkipeileistä enemmän kuin pelkkiä kauneudenhoidon tarvikkeita. Joissakin suurentavissa peileissä on high-tech-laitteisto, vaikka ne näyttävätkin muuten pelkistetyiltä. Toisissa malleissa on aistikkaasti kaartuvia linjoja. Pelkistetyt muodot sulautuvat saumattomasti tilaan häiritsemättä kokonaisilmettä.

Meikkipeili valolla ei ole pelkkä kätevä apuväline. Se voi kohottaa tilan vaikutelmaa ja loihtia tunnelmallisen valaistuksen. Tärkeintä on, että valitset peilin mallin sisustukseen sopivaksi. Onko sinulla jo hopeisena kiiltävästä metallista valmistettu saippuapullo? Silloin samaan tyyliin sopivan meikkipeilin voi hyvin liittää sen seuraan.

Tutustu nyt parfumdreamsin meikkipeileihin

Pyöreä tai kulmikas, valaiseva tai suurentava: voit ostaa uuden kosmetiikkapeilisi helposti verkkokaupastamme. Aseta kulmakarvasi ojennukseen, tee silmiin linjakkaat rajaukset ja anna hieman väriä poskillesi. Uusi kauneudenhoidon apurisi tervehtii sinua ilolla joka aamu.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube