Weleda

84
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Weleda: Luonnollista ihonhoitoa jo sukupolvien ajan

Weleda-merkin ytimessä ovat ihminen ja luonto. Tuotemerkki edustaa ennen kaikkea korkealaatuista luonnonkosmetiikkaa. Weleda perustettiin vuonna 1921 ja nykyään se on kansainvälisesti toimiva yritys. Kosmetiikkatuotteiden lisäksi Weleda valmistaa lääkkeitä. Alun perin lääkkeet olivat tuotemerkin ydinliiketoimintaa. Mutta se on muuttunut jo kauan sitten. Lääkkeiden osuus myynnistä on enää 21,5 prosenttia, kun taas kosmetiikan osuus 78,5 prosenttia.

Weledan tuotanto tapahtuu pääasiassa Saksassa, Ranskassa ja Sveitsissä. Yritys työllistää yli 2 500 henkilöä. Weledan perustajiin kuului Rudolf Steiner, joka perusti myös antroposofian. Se edustaa ihmisen viisauden ympärille keskittyvää maailmankuvaa, joka koostuu hengestä, ruumiista ja sielusta antroposofisen maailmankuvan mukaisesti.

Mitä tuotteita Weleda tarjoaa?

Weleda tarjoaa kosmetiikan ja lääkkeiden saralla lukuisia tuotteita. Weleda valmistaa jopa elintarvikkeita. Suosittuja strong>Weleda-tuotteita luonnonkosmetiikan saralla ovat:

Elintarvikkeet kattavat teet, mehut, siirapit ja ravintolisät. Lääkkeisiin lukeutuvat tuotteet ovat tarkoitettu allergioiden, vilustumisen, ruoansulatuksen, sydämen ja verenkiertoelimistön, ihon, silmien sekä hermoston hoitoon. Kaikki valmisteet ovat puhtaasti luonnollisia ja perustuvat ihmisen ja luonnon vuorovaikutukseen. Ne on tarkoitettu aktivoimaan kehon omia voimavaroja ja siten stimuloimaan itsesäätelyä.

Mikä on tunnusomaista Weledan kosmetiikkatuotteille?

Weleda-hoitotuotteet perustuvat luonnon voimaan ja ne on sertifioitu luonnonkosmetiikaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ne sisältävät luonnollisia ainesosia ja perustuvat kasveihin, uutteisiin, siemeniin sekä kasvien ja yrttien öljyihin, kuten:

  • arnikki
  • kamomilla
  • tyrni
  • teepuu
  • kehäkukka
  • helokki
  • ja monet muut.

Monissa Weleda-tuotteissa on herkkä ja luonnollinen tuoksu. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Lisäksi monet käytetyt ainesosat ovat peräisin kontrolloidusta luomuviljelystä. Weledan luonnonkosmetiikka voi olla jokapäiväinen kumppani niin vauvoille, lapsille, raskaana oleville, miehille kuin ikäihmisillekin.

Mitä Weleda-merkki edustaa?

Merkin Weleda takana on antroposofinen filosofia. Tämä näkyy sekä lääkkeissä että Weledan luonnonkosmetiikassa.

Weledan toimintaa luonnehtii kuusi periaatetta: kokonaisvaltainen lähestymistapa, sosiaalinen vastuu, luottamus, avoimuus, innostus ja kustannustehokkuus. Yrityksen filosofialla Weleda haluaa edistää parempaa maailmaa sekä suojella ja rikastuttaa luontoa ja ihmisiä. Työpaikkojen luominen, yhteistyö paikallisten maanviljelijöiden kanssa, biodynaaminen kasvien viljely maaperän terveyden edistämiseksi sekä ihmisten ja luonnon kokonaisvaltainen tarkastelu luovat merkin ytimen ja varmistavat, että Weleda on merkki, johon ihmiset luottavat.

Parfumdreams: Täältä voit ostaa Weledan luonnonkosmetiikkaa

Parfumdreamsilta voit ostaa Weledan luonnonkosmetiikkaa ja monia muita Weleda-tuotteita. Weleda-tuotteet voivat olla mukava lahja äidille, isälle, isovanhemmalle, lapselle tai ystävälle – mutta myös hemmotteluhetki itselle. Weleda-luonnonkosmetiikan valitseminen tarkoittaa hyvän tekemistä keholle ja mielelle.