FLOWERBYKENZO THE POWER OF A FLOWER
451
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kenzo hajuvesi: harmoninen ja aistikas tuoksu

Kenzo-hajuvesi liittyy erottamattomasti suunnittelijaansa Kenzo Takadaan. Hänen muoti-imperiuminsa juhlistaa luontoa. Tämä näkyi jo hänen ensimmäisen putiikkinsa nimessä, joka oli Jungle Jap eli lyhennys viidakosta ja Japanista. Kenzo Eau de Parfum ja Eau de Toilette ovat myös saaneet innoituksensa luonnollisista ainesosista. Tämä näkyy myös Kenzo-hajuvesien ihastuttavissa pulloissa. Niiden linjat ilmentävät esteettistä nautintoa, jonka vain niiden aistillinen sisältö voi päihittää.

Seuraavat Kenzo-hajuvedet ovat erityisen suosittuja:

  • L’Eau Kenzo: Tämä ajaton Kenzo-hajuvesi naisille ilmentää japanilaisen mestarinsa olemusta erinomaisesti. Kukkien ja hedelmien aromit sekoittuvat elämykseksi, joka inspiroi aisteja ja lupaa onnea. Latvatuoksua hallitsee minttu, joka vaihtuu herkulliseen persikkaan ja huipentuu valkoiseen lootuksenkukkaan. Tuoksun täydentää yksinkertainen ja viehättävä pullo, joka on kunnianosoitus vedelle.
  • Flower by Kenzo: Tämä ikoninen Kenzo Eau de Parfum erottuu jokaisesta hajuvesiliikkeestä kapean, punaisen unikonkukan somistaman pullonsa ansiosta. Roseepippuri ja damaskinruusu antavat leimansa tälle naisten tuoksulle, joka kietoo käyttäjänsä pitkäksi aikaa myskin ja vaniljan tuoksuihin.
  • Kenzo Homme: Tämä Kenzo-hajuvesi miehille kuvastaa yhtä aikaa bambun vahvuutta ja valtameren vyöryvää energiaa. Pippuri elävöittää tuoksun erilaisia puutuoksuja, joille vetiver antaa syvyyttä ja ilmeikkyyttä. Kuten kaikissa Kenzo-hajuvesissä myös tässä pullo on vaikuttava. Syvän sininen bambua muistuttava pullo kurkottaa viistosti kohti taivasta.

Parfumdreamsiltä löydät runsaan valikoiman Kenzo-hajuvesiä kokeiltavaksi.

Kenzo-hajuvesi: ihmisille, jotka juhlistavat tyyliä kaikilla aisteilla

Kenzon nousu jet setin suosikiksi alkoi vuonna 1970. Hänen ensimmäinen mallistonsa oli niin värikäs ja originelli, että haute couture -mallistosta kasvoi pian muoti-imperiumi. Vuonna 1988 markkinoille tuli ensimmäinen naisille suunnattu Kenzo-hajuvesi, jonka korkki muistutti ruusunkukkaa. Kolme vuotta myöhemmin seurasi ensimmäinen Kenzo-hajuvesi miehille, jota koristivat bambun lehdet.

Kenzo-tuoksut kertovat rakkaudesta luontoa kohtaan

Vastuullisuus on kaikissa Kenzo-tuoksuissa hyvin tärkeää. Tähän liittyi myös Kenzo Homme Intense -tuoksun korkin suunnittelu, jossa haluttiin säästää muovia. Lisäksi kaikissa Kenzon pulloissa käytetään kierrätettyä lasia. Useimmat Kenzo-hajuvedet on saatavana uudelleentäytettävinä versioina, kuten 100 ml:n Flower by Kenzo -pullo. Hajuveden uudelleentäyttö käy helposti käden käänteessä.

Myös Eau de Parfum- ja Eau de Toilette -pakkauksissa Kenzolle on tärkeää ympäristötietoisuus. Pahvipakkaukset ovat Forest Stewardship Councilin sertifioimaa materiaalia. Nämä vastuullisesti tuotetut pakkaukset painetaan biopohjaisella musteella.

Osta Kenzo hajuvesi parfumdreamsiltä – edullista ja nopeaa

Löydä Kenzo-hajuvedet parfumdreamsiltä. Testaa klassikoita tai kokeile uutuuksia. Päädytpä mihin tahansa, löydät etsimäsi hajuvedet upeaan hintaan.