Miesten deodorantit

114 Tuote
603
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Miesten deodorantti: raikas ja pitkäkestoinen suoja

Vaikka hiki toimiikin osana kehon viilennystä, kukaan meistä ei halua käyskennellä ympäriinsä hikiläikkien täplittämässä paidassa hien hajusta puhumattakaan. Kun haluat tuntea itsesi koko päivän raikkaaksi ja välttää epämiellyttävän hajun, ota avuksesi deodorantti. Deo stickit, suihkutettavat deodorantit tai jopa deodoranttivoiteet: valikoima on loputon. Tyypistä huolimatta miesten deodorantit antavat erittäin tehokkaan suojan.

Edellytys tälle kuitenkin on, että levität deodorantin oikein. Kun levität deodorantin suihkun ja kunnollisen kuivauksen jälkeen puhtaalle iholle, antiperspirantti vaikuttaa koko päivän. Tehokkaimmat pitkävaikutteiset deodorantit suojaavat jopa 48 tunnin ajan liialliselta hien tuotannolta, hikiläikiltä ja hien hajulta.

Laaja valikoiman deodorantteja miehille

Parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman erilaisia deodorantteja: deo stickit, suihkutettavat deodorantit, roll-on-deodorantit ja deodoranttivoiteet pitävät huolen siitä, ettei hiki pääse haisemaan epämiellyttävästi. Lisäksi antiperspirantti vähentää hien muodostusta ja pitää huolen, että paita pysyy kuivana.

Löydä nyt sinulle sopiva miesten deodorantti parfumdreamsiltä ja käytä apunasi valinnassa sivupalkin suodattimia. Kätevien suodattimien avulla löydät etsimäsi muutamassa sekunnissa.

Erilaiset miesten deodorantit

  • Suihkutettava miesten deodorantti takaa hienojakoisen deodoranttisuihkeen levittymisen tasaisesti ja optimaalisesti. Suihke kuivuu nopeasti eikä jätä tuntuvaa kalvoa.
  • Miesten deo stickit koostuvat kiinteästä voiteesta ja sisältävät ainesosia, jotka minimoivat epämiellyttävän hajun. Kiinteän koostumuksensa ansiosta deodoranttipuikko tuntuu kuivalta levitettäessä kainaloon.
  • Miesten roll-on-deodorantti on nestemäinen deodorantti, joka on helppo levittää pyörivän pallopään avulla. Ohut kalvo kuivuu nopeasti ja suojaa epämiellyttäviltä hajuilta.
  • Miesten deodoranttivoiteet levitetään käsin samaan tapaan kuin muutkin voiteet, ja ne suojaavat hien hajulta ja hikiläikiltä koko päivän.

Valitse sellainen deodorantti, joka tuntuu sinusta mukavimmalta ja jota sinun on helppo levittää.

Alumiinia sisältävät ja alumiinittomat miesten deodorantit

Miesten deodorantit, jotka eivät sisällä alumiinisuoloja ovat yhä kysytympiä. Suolat supistavat hikirauhasia ja vähentävät näin hien tuotantoa. Alumiinia sisältävistä deodoranteista liikkuu paljon myyttejä. Alumiinin ajatellaan olevan terveydelle haitallista, mutta siitä ei ainakaan tällä hetkellä ole mitään tieteellistä näyttöä. Jos haluat pelata varman päälle, alumiinittomia vaihtoehtoja löytyy runsaasti. parfumdreamsilta löydät useita valmistajia, joilla on alumiinittomia deodorantteja miehille. Ne peittävät epämiellyttävät hajut tehokkaasti sopivilla tuoksuilla. Samalla ne hoitavat hellästi kainaloiden herkkää ihoa. Näin miesten deodorantti ei ärsytä ihoa.

Pitkäkestoinen vaikutus – myös urheillessa

Miesten deo stickit, roll-on-deodorantit ja suihkutettavat deodorantit löydät myös pitkävaikutteisina 48 tunnin versioina. Levittämisen jälkeen ne antavat tehokkaan suojan myös urheillessa tai muussa fyysisessä aktiviteetissa. Useat miehet käyttävätkin pitkäkestoisia antiperspirantteja kuumina päivinä selvitäkseen varmasti päivästä (tai ainakin seuraavaan suihkuun asti) ilman hien hajua.

Osta miesten deodorantit netistä parfumdreamsiltä

Hajuvesien ja kosmetiikan verkkokaupasta löydät sopivan deodorantin, joka vastaa tarpeitasi. Jotta löytäisit helpommin juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, käytettävissäsi on erilaisia suodattimia. Deodoranttien lisäksi löydät useista tuotteista yhteensopivan hoitotuotesarjan, jonka avulla voit hoitaa ja suojata ihoasi helposti.