Partasaippuat ja partashampoot

26 Tuote
6
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Partasaippua ja partashampoo: puhdistusta ja hoitoa miehen iholle

Miehen parta vaatii huolenpitoa ja oikeanlaista hoitoa. Jotta partasi näyttäisi hoidetulta ja pehmeältä, sen hoidossa kannattaa suosia erityisiä sitä varten kehitettyjä tuotteita kuten partasaippuaa ja partashampoota, jotka täydentävät erinomaisesti miesten kasvojenhoidon rutiineja.

Partasaippua puhdistaa pehmeästi

Partakarvat eivät ole samanlaisia kuin hiukset. Ne ovat useimmiten paljon paksumpia ja karkeampia ja vaativat näin ollen täysin erilaista, hellävaraisempaa puhdistusta. Oikeanlainen partasaippua poistaa parrasta arjen mukanaan tuoman lian, muotoilutuotteet ja kuolleet ihosolut. Lisäksi se puhdistaa hellävaraisesti parran alla olevan herkän kasvojen ihon. Näin ollen onkin tärkeää, että huomioit partasaippuaa valitessasi oman iho- ja partatyyppisi. Kuivaihoisen kannattaa valita tuote, joka ei sisällä alkoholia. Rasvaisten ihotyyppien sen sijaan kannattaa etsiä partashampoo, joka sisältää piparminttua ja rosmariiniöljyä.

Partasaippuoista ja partashampoista löytyy lisäksi mitä ihanampia erilaisia tuoksuja, joista valita. Etsitpä raikasta tai hedelmäistä, puista tai mausteista tuoksua, parfumdreamsin valikoimasta löydät juuri oikean partashampoon miellyttävällä tuoksulla.

Partashampoo vai partasaippua?

Partashampoo sopii erinomaisesti päivittäiseksi puhdistus- ja hoitotuotteeksi, jolla loihdit vastustamattoman parran. Sillä poistat vaivattomasti lian kuten pölyn ja talin jäänteet.

Partasaippua sen sijaan sopii vaikeasti poistettavien muotoilutuotteiden kuten pomaden tai hiusvahan poistamiseen. Se myös poistaa erilaiset työssä syntyneet liat kuten sahanpurun tai työpajan pölyn perusteellisesti. Partasaippuoita on saatavana sekä palasaippuoina että nestemäisinä saippuoina kätevissä pumppupulloissa.

Partasaippuan ja -shampoon käyttö on helppoa

Kostuta partasi kunnolla ja ota riittävän kokoinen nokare partashampoota. Levitä se käsissäsi ja hiero pyörittävin liikkein partaasi. Huuhdo lopuksi tuote pois perusteellisesti, kunnes parrassa ei enää näy yhtään vaahtoa. Jos haluat hemmotella partaasi erityisellä hoidolla, voit levittää siihen kosteuttavaa voidetta tai soveltuvaa partaöljyä. Se hoitaa paitsi partakarvoja myös niiden alapuolista kasvojen ihoa.

Osta täydellinen saippua parrallesi parfumdreamsiltä

Huolehdi parrastasi ja hoida sitä oikeanlaisella partasaippualla. parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman erilaisia partasaippuoita ja partashampoita, joita voit helposti selata hyödyntämällä erilaisia hakusuodattimia. Hoidettu parta on kasvojen kruunu, jonka hoitoon kannattaa panostaa. Hanki nyt sopivat hoito- ja muotoilutuotteet kuten partashampoo ja pomade suoraan kotiisi.