Olaplex

213
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Olaplex – Salainen ase halkeileville hiuksille

Jokainen, jonka hiuksia on käsitelty kemiallisesti, tuntee ongelman: väri, lämpö ja muut aineet vaurioittavat helposti hiuksen rakennetta, ja seurauksena on hiusten vaurioituminen. Olaplex on ainoa vaikuttava aine, joka pystyy korjaamaan hiuksia pysyvästi. Olaplexin kehityksestä vastaavat tutkijat ja lääkärit, ja se on patentoitu tähän mennessä jo kahdeksan kertaa. Olaplex poikkeaa muista aineista siinä, että se tunkeutuu syvälle hiuksen sisään korjaten sen rakennetta, kun taas muiden aineiden vaikutus ei ulotu hiuksen pintaa syvemmälle.

Millaisia Olaplex-tuotteita on saatavana?

Olaplex-hiustenhoitotuotteet ovat todellisia multitalentteja. Ne sopivat kaikille hiustyypeille ja palauttavat hiusten kiillon ja kauniin taipuisuuden. Olaplexin kotikäyttöön tarkoitettu hoitosarja sisältää seuraavat tuotteet:

  • N°0 Hair Treatment: Sopii ihanteellisesti kotikäyttöön ja lupaa korjata vaurioituneet hiusrakenteet intensiivisesti. Suihkutettava hoitoaine imeytyy suoraan hiuksiin.
  • N°3 Hair Perfector: Tukee N°0:n vaikutusta pitämällä hiukset kosteina levityksen ajan. Voidaan käyttää myös erillisenä tuotteena.
  • N°4: nimi kattaa erilaisia shampoita monenlaisiin erityistarpeisiin.
  • N°5: ravitseva hoitoaine sopii myös värjätyille hiuksille tekemättä hiuksista raskaat.
  • N°6: Hiuksiin jätettävä muotoiluvoide, joka sopii kaikille hiustyypeille. Estää pörröisyyttä ja antaa hiuksille pehmeän ulkonäön.
  • N°7: erityinen bonding-öljy ravitsee kuivia hiuksia, lisää kiiltoa ja suojaa samalla kuumuudelta.
  • N°8: intensiivinen hoitonaamio rasittuneille hiuksille.
  • N°9: Patentoitu hiusseerumi on täynnä antioksidantteja. Se suojaa hiuksiasi ympäristön vaikutuksilta ja kuumuudelta.

Mitä etuja Olaplex-hiustenhoitotuotteista on?

Patentoidun vaikuttavan ainesosan ja monien hoitavien ainesosien ohella Olaplex-sarjan tuotteet ovat täysin sulfaatittomia ja parabeenittomia. Vegaaninen koostumus on vapaa eläinkokeista, aldehydeistä ja dietanoliamiineista (DEA). Tuotteiden koostumus on käyttäjäystävällinen ja suunniteltu kotikäyttöön.

Pitkäaikaisesta käytöstä saa suurimman hyödyn, mutta se ei ole välttämätön. Olaplex vaikuttaa jo ensimmäisellä käyttökerralla ja korjaa hiusvaurioita pysyvästi. Se tarjoaa hiuksille pienen lepohetken suoristusraudan ja hiusvärikäsittelyn välillä joko kertaluontoisesti tai kuurina käytettynä.

Olaplex-merkki luo uusia mahdollisuuksia

Pienenä kokeiluna autotallin nurkasta alkunsa saanut tuote on nykyään vallankumouksellinen hiustenhoitomarkkinoita vavisuttanut tuotesarja. Miljoonat ihmiset luottavat vaikuttavaan aineeseen bis-aminopropyylidiglykolidimaleaattiin, joka tunnetaan paremmin nimellä Olaplex

Haluatko itse kokeilla Olaplex-hiustenhoitotuotteiden vaikutusta? Parfumdreamsilta ostat Olaplex-tuotteet edullisesti suoraan kotiin toimitettuina nopeasti ja helposti. Olaplex tarjoaa aivan uudenlaista hiusten hyvinvointia kotikäyttöön omassa kylpyhuoneessa.