Vain klo 23:59 saakka: -22 %* useista tuotteista
Tutustu nyt

Menu

Parfumdreams

Hajuvedet

13500 Tuote

Osta hajuvedet netistä ja löydä oma henkilökohtainen tuoksusi

Hajuvesi synnyttää mielikuvia, tuo mieleen muistoja ja herättää ajatuksia – sopiva hajuvesi on toiveikas, lumoava ja persoonallinen. Useille ihmisille hajuvesi on kiinteä osa päivittäisiä rutiineja, toisille tuoksut kuuluvat erityistilaisuuksiin.

Hajuvesien luokittelu tuoksun vahvuuden mukaan

Parfyymit jaetaan eri vahvuuksiin eli laimennusluokkiin sen perusteella, millainen tuoksuvien ainesosien pitoisuus hajuvedessä on. Tämä vaikuttaa siihen, kuinka intensiivinen ja pitkäkestoinen tuoksu on ja kuinka paljon tuoksua seoksessa on:

  • Eau de Solide: 1–3 %
  • Eau de Cologne: 3–5 %
  • Eau de Toilette: 6–9 %
  • Eau de Parfum: 10–14 %
  • Extrait de Parfum: 15–30 %

Kunkin laimennusluokan intensiivisissä versioissa, niin kutsutuissa Extreme- tai Intense-versioissa voi tuoksuvien ainesosien pitoisuus olla myös korkeampi. Mitä pienempi pitoisuus, sitä nopeammin tuoksu haihtuu. Jos siis etsit parfyymiä, jonka tuoksu säilyy iholla pitkään, kannattaa valita Eau de Parfum tai vähintään Eau de Toilette. Hinnaltaan tuotteet ovat yleensä sitä kalliimpia, mitä suurempi niiden tuoksupitoisuus on.

Hajuvesien tuoksuyhdistelmät

Useimmiten hajuvedet koostuvat latvatuoksusta, sydäntuoksusta ja pohjatuoksusta.

  • Latvatuoksu on ensimmäinen hajuveden tuoksu, jonka aistit, ja se haihtuu melko nopeasti.
  • Sydäntuoksu on hajuveden ydin, joka pysyy iholla useita tunteja.
  • Pohjatuoksu on hajuveden voimakkain osa, joka pysyy iholla ja vaatteilla pisimpään.

Naisten ja miesten hajuvedet sisältävät osakseen samoja tuoksuvia ainesosia, mutta niissä on myös eroja.

Hajuvesien sisältämät tuoksuaineet

Hajuvedet koostuvat erilaisista tuoksuaineista, joita eri tavoin ja eri määrissä yhdistelemällä luodaan yksilöllisiä ja omaleimaisia tuoksuja. Hajuvesiteollisuudessa käytetään sekä luonnollisia että keinotekoisia tuoksuaineita.

Osa tuoksuaineista on hyvin suosittuja ja niitä käytetäänkin hyvin suuressa osassa tuoksuista. Suosituimpia hajuvesiä ovat:

Osta hajuvedet netistä: tutustu kattavaan valikoimaamme

Tänä päivänä on saatavana valtaisa valikoima erilaisia hajuvesiä. Kaikkea on saatavana aina designer-tuoksuista ja tunnettujen merkkien suosituista hajuvesistä pienten tuottajien yksilöllisiin tuoksuyhdistelmiin. Tuoksut on helppo ostaa netistä, sillä sieltä löydät suurimman valikoiman. Kun haluat löytää hajuvedet halvalla, parfumdreams on oikea osoite. Löydät runsain mitoin naisten tuoksuja ja miesten tuoksuja edulliseen hintaan. Onpa toiveissasi Eau de Toilette, Eau de Cologne tai Eau de Parfum, valittavanasi on runsaasti suosittuja hajuvesiä.

Osta suositut hajuvedet halvalla ja löydä itsellesi sopiva tuoksu

Suodata parfumdreams-hakutulokset tuoksunuotin, tuoksusuuntauksen, luonteen tai ominaisuuksien mukaan, ja löydä itsellesi parhaiten sopiva hajuvesi. Etsitpä tuoksua lahjaksi kumppanillesi, ystäville, perheenjäsenille tai itsellesi: parfumdreams tarjoaa valikoiman useita suosittuja tuotemerkkejä edulliseen hintaan.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 13.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube