Shampoo kiharille hiuksille

21 Tuote
13
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Shampoo kiharille hiuksille saa aikaan ihmeitä

Ovatpa hiuksesi luonnostaan kiharat tai permanentatut, ilman oikeaa hiusten hoitoa ne näyttävät pian pörröisiltä, elottomilta tai sotkuisilta. Jotta katsahdus peiliin aamutuimaan ei saisi sinua täysin epätoivon valtaan, kannattaa kokeilla shampoota kiharille hiuksille. Se hoitaa hellävaraisesti kiharapilveäsi ja antaa sille kosteutta ja hiusten kaipaamia vitamiineja.

Huomioi nämä ostaessasi shampoota kiharille hiuksille

Myös shampoota ostaessa on muistettava, ettei jokainen tuote sovi jokaiselle. Paras kiharien hiusten shampoo antaa hiuksille joustavuutta ja muotoa, ja lisäksi se puhdistaa päänahan ja hiusten tyven hellävaraisesti talista ja muista epäpuhtauksista. Vilkaise aina tuotteen INCI-luetteloa, ennen tuotteen käyttöä hiuksiisi. Hyvä shampoo kiharille hiuksille ei sisällä seuraavia ainesosia:

  • Cetearyl Alcohol ja vastaavat aineet: Kuivattaa hiuksia ja voi saada ne näin ollen katkeilemaan. Pesun jälkeen hiukset tuntuvat karkeilta.
  • Voimakkaat pinta-aktiiviset aineet: Sodium Lauryl Sulfate (SLS) on puhdistusteholtaan erinomainen, mutta kuivattaa hiuksia ja päänahkaa. Miedot pinta-aktiiviset aineet kuten Coco-Glucoside tai Decyl Glukoside eivät vaahtoa yhtä voimakkaasti, mutta eivät myöskään aiheuta samassa määrin ärsytystä.
  • Veteen liukenemattomat silikonit: Sen lisäksi että nämä ainesosat ovat pahasta ympäristölle, ne myös vähentävät kiharoiden kimmoisuutta. Tunnistat ne aineosaluettelosta päätteestä -xane tai -cone.
  • Väriaineet ja hajusteet: Niillä ei ole kiharien hiusten shampoossa mitään todellista tehtävää ja ne voivat vaikuttaa allergisoivasti herkillä ihmisillä. Esimerkkejä näistä ovat Limonene ja Eugenol.
  • Mineraaliöljyt: Varo ainesosia kuten Paraffin, Ceresin tai Petrolatum. Ne auttavat säilyttämään kosteutta, mutta niiden epäillään voivan aiheuttaa syöpää.

Näiden sijaan paras shampoo kiharille hiuksille sisältää runsaasti ravitsevia ja hoitavia ainesosia. Kasviöljyt kuten kookos, argan tai jojoba auttavat säilyttämään hiusten kosteuden aivan yhtä hyvin kuin haitalliset mineraaliöljyt. Myös aloe vera tai glyseriini auttavat herättämään väsyneet kiharat eloon.

Proteiineja vai kosteutusta: millainen on hyvä shampoo kiharille hiuksille?

Onko enemmän aina parempi? Molempia ainesosia tarvitaan, jotta kiharasi näyttäisivät aina hyviltä. Kuitenkin molemmilla voi olla myös vastakkainen vaikutus. Jos proteiini ja kosteus ovat epätasapainossa, hiusten tuntuma muuttuu. Sen vuoksi onkin tärkeää, että ostaessasi kiharien hiusten shampoota ja muita hoitotuotteita varmistat, ettet hoida hiuksiasi liikaa.

Jos käyttämäsi shampoon kiharille hiuksillesi. Jos olet epävarma asiasta, kurkkaus shampoopullon taakse auttaa: Jos löydät sanoja kuten L-Cysteine, Milk, Soy Protein tai Keratin, kyseessä on proteiinipitoinen tuote. Kosteuttavissa tuotteissa sen sijaan on ainesosia kuten Water, Glycerin tai Aloe Vera.

Osta shampoo kiharille hiuksille parfumdreamsiltä

Hyvin hoidettu kiharapilvi on aina upea näky. Tällaiset hiukset vaativat kuitenkin hieman enemmän hoitoa. Oikeilla tuotteilla teet siitä kuitenkin helppoa. Löydä ravitsevat shampoot kiharille hiuksille netistä parfumdreamsiltä ja nauti hiustenhoidon helppoudesta.