Bestseller

Chloé hajuvedet

744
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Chloé hajuvedet – upeita tuoksuja Pariisista

Chloé on ranskalainen luksusmerkki, jonka perusti Gaby Aghion vuonna 1952 Pariisissa. Ajattomasta tyylistään ja naisellisista luomuksistaan tunnettu muotimerkki teki myös Chloé-hajuvedestä suositun klassikon ympäri maailmaa. Tuoksu ilmentää samoja asioita kuin Chloén muoti laskeutuvine kankaineen, röyhelöineen ja romanttisine yksityiskohtineen: naisellisuutta, viehätysvoimaa ja tyylikkyyttä.

Uudelleen herätetty klassikko: Chloé hajuvesi

Jo vuonna 1975 lanseerattiin ensimmäinen Chloé-hajuvesi: Chloé by Chloé. Kompleksinen tuoksu yhdisti kukkaismaisia ja raikkaita nuotteja. Lämpimässä pohjatuoksussa erottuivat myski ja santelipuu. Vuosien varrella tuoksua on muokattu useita kertoja uudelleen.

Nykyinen versio suositusta Chloé-tuoksusta on entisiä suoralinjaisempi ja paremmin nykyihmisten maun mukainen. Kyseessä on täydellinen, pitkäkestoinen arkituoksu, jonka raikkaan latvatuoksun muodostaa bergamotti, kukkaismaisen sydäntuoksun mangolia, valkoinen ruusu ja gardeniat ja pitkäksi aikaa mieleen jäävän pohjatuoksun myski ja setri. Tuoksun ystävät kuvailevat sitä romanttiseksi arkituoksuksi.

Ainutlaatuisen naiselliset Chloé hajuvedet

Chloé-hajuvesien valmistukseen käytetään ainoastaan huolella valikoituja, laadukkaita ainesosia. Näin voidaan taata erittäin korkealaatuinen tuote, joka jättää jälkeensä unohtumattoman tuoksuelämyksen.

Tähän mennessä Chloé-hajuvesiä on lanseerattu vain naisille. Ne kuvastavat tuotemerkin sielunmaisemaa ja täydentävät jokaisen asun. Chloé-hajuvedet naisille auttavat käyttäjäänsä tuntemaan itsensä naiselliseksi ja itsevarmaksi, ja tuovat päivään ripauksen luksusta.

Osta Chloé-hajuvedet parfumdreamsiltä

Koe kaunis Pariisi Chloé-hajuvesien kautta. Ne ovat täynnä upeaa voimaa ja naisellisuutta, ja ne ovat ihastuttaneet ihmisiä jo useiden vuosien ajan. Chloé-hajuvesien valikoimaa laajennetaan jatkuvasti unohtamatta sen ydinsanomaa: ihastuttavaa naisellisuutta. Tilaa nyt suosikkituoksusi parfumdreamsiltä.