Huonetuoksut

957 Tuote
360
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Huonetuoksut – raikastavat ilmaa kaikissa huoneissa

Huonetuoksut eivät ainoastaan muuta huoneen tunnelmaa. Ne voivat herättää myös muistoja. Nykyisin huonetuoksuja myynnissä on paljon erilaisia, ja niistä löytyy sopiva jokaiseen makuun. Valittavanasi on kukkaisia, puumaisia, hedelmäisiä tai raikkaita tuoksuja, jotka herättelevät aistejasi. Niiden avulla teet jokaisesta huoneesta miellyttävän tuoksuisen ja luot samalla yksilöllisiä tuoksunuotteja.

Tunnelmalliset ja virkistävät huonetuoksut

Miellyttävät tuoksut rentouttavat. Ne pitävät huolen siitä, että tunnet olosi mukavaksi heti huoneeseen astuessasi. Niiden sisältämät laadukkaat öljyt antavat tuoksua huoneeseen ja jäävät leijumaan pehmeästi ilmaan. Samalla syntyy mukavaa tunnelmaa kotiin. Kotoisalta tuoksuva huone vaikuttaa kutsuvalta ja houkuttelee viipymään. Asuintilan hajustamiseen huonetuoksulla on olemassa erilaisia tuotteita.

  • Tuoksutikut: Tämä ilmanraikastin on todellinen klassikko. Kauniissa pullossa oleva nestemäinen tuoksu välittyy huoneeseen tuoksutikkujen avulla. Tikkujen ansiosta tuoksun voimakkuutta voidaan säätää toiveen mukaan. Jos käytät vain paria tikkua, huone tuoksuu hillitysti. Voit vahvistaa tuoksuelämystä näppärästi lisäämällä käytössä olevien tikkujen määrää.
  • Huonesuihke: Haluatko vain toisinaan tunnelmallista tuoksua huoneeseen? Silloin huonesuihke on juuri oikea valinta. Kätevässä ilmanraikastimessa on suihkesuutin. Jo muutama suihkaus riittää tarpeesta ja huonekoosta riippuen raikastamaan huoneilman toivotulla tavalla.
  • Tuoksukynttilä: Tämä kotituoksu kätkeytyy vahaan. Kun liekki sytytetään, vaha ja öljy muuttuvat nesteeksi saaden aikaan kiehtovia tuoksuelämyksiä. Usein vielä kynttilän sammuttuakin jotkin tuoksuesanssit jäävät joksikin aikaa tuoksumaan ilmaan. Tuloksena on riittoisa tuoksuelämys.
  • Tuoksukivet: Pelkistetyt ja huomaamattomat tuoksukivet on helppo yhdistää huoneen olemassa olevaan ilmapiiriin. Parilla pisaralla eteeristä öljyä teet tuoksukivestä käden käänteessä pienen tuoksulähteen. Näin huoneilmaan yhdistyy miellyttäviä tuoksuja.

Jokainen huone saa helposti omanlaisensa vivahteen valitusta tuoksusta riippuen. Huonetuoksujen ei tarvitse olla suoraan näkyvissä. Ne voivat tosin olla esillä sisustusesineen tavoin, tai voit jättää ne vaikuttamaan taustalle. Lopputulos on kuitenkin sama: huonetuoksu antaa huoneeseen unohtumattoman hajun, joka saa aistit heräämään.

Huonetuoksuja jokaiseen makuun

Nykyisin on olemassa runsas valikoima erilaisia huonetuoksuja. Niinpä jokaiseen makuun ja tarpeeseen löytyy sopiva tuoksu. Kaiken lisäksi upeiden tuoksuyhdistelmien ohella voit valita myös ilmanraikastimen muodon ja mallin. Jos ilmanraikastimen on tarkoitus tuoksua pitkään, tuoksutikut ovat järkevä valinta. Jos et halua olla jatkuvasti tuoksujen ympäröimä, niin valitse siinä tapauksessa mieluummin huonesuihke.

Myös erilaisten tuoksuöljyjen valikoima on suuri ja monipuolinen. Jos et osaa valita oikeaa esanssia, kannattaa ensin valita jotain, joka muistuttaa omaa suosikkihajuvettäsi. Raikkaat tuoksut, joissa on minttua ja yrttejä, virkistävät sielua. Kukkaistuoksut puolestaan rauhoittavat sitä. Jokaiseen huoneeseen on tällä tavoin mahdollista luoda juuri sopiva tunnelma.

Osta huonetuoksuja parfumdreamsiltä

Huonetuoksu ei ainoastaan raikasta huonetta, vaan se lisää mukavaa tunnelmaa jokaiseen kotiin. Valikoimassamme on sitä varten erilaisia ilmanraikastimia, jotka muuttavat jokaisen kodin hyvän olon keitaaksi. Valitse suosikkisi, jonka avulla nautit hyvästä olosta ja tyytyväisyydestä.