RefectoCil

245
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

RefectoCil: Merkki hoidetuillle kulmille perinteitä unohtamatta

RefectoCil edustaa näyttäviä ja huoliteltuja kulmakarvoja, ja se on merkki, johon kannattaa luottaa, kun on kyse kulmien ja ripsiven värjäyksestä. Nykyään tuotemerkkiä on myynnissä jo yli 50 maassa, ja RefectoCil tuotteet ovat suosittuja ympäri maailmaa.

Alkunsa RefectoCil on saanut vuonna 1930. Yrityksen perustajat Angela ja Josef Gschwentner pitivät omaa kampaamoa Wienissä ja olivat tyytymättömiä tuolloin markkinoilla olleisiin väriaineisiin. He kokeilivat erilaisia kemikaaleja ja onnistuivat kehittämään oman hiustenhoito- ja -värisarjan.

He laajensivat valikoimaansa jatkuvasti, esimerkiksi kestokulmaväreillä. RefectoCilin värjäystuotteet kuuluvat nykyään merkin myydyimpiin tuotteisiin, ja tuotemerkkiä pidetäänkin maailman markkinajohtajana ripsien ja kulmien värjäyksen saralla. Nykyään yritystä johtaa Gschwentnerien poika. Tuotemerkki kuuluu GW Cosmeticsiin yhdessä muiden kosmetiikkamerkkien kanssa.

RefectoCil: Mitä tuotteita valikoimaan kuuluu?

RefectoCiinl valikoima sisältää pääasiassa tuotteita kulmien ja ripsien värjäykseen ja muotoiluun. Erityisen suosittuja ovat seuraavat tuotteet:

Kulmien muotoilutuotteet, jotka hoitavat ja värjäävät. Yksittäisten tuotteiden lisäksi saatavilla on myös kokonaisia tuotesarjoja. RefectoCil -värejä on saatavana monissa eri sävyissä, joten jokaiselle iho- ja hiustyypille löytyy jotakin, ja lopputulos on luonnollinen. Valikoimassa on myös epätavallisempia värejä, kuten punaista tai sinistä. Valitse niistä, jos haluat huomiota herättävän ja erikoisemman lopputuloksen. Herkälle iholle on saatavilla kasvipohjaisia väriaineita.

Mikä tekee RefectoCil-tuotteista niin erityisiä?

RefectoCil-väreillä kulmien ja ripsien värjäykseen tuotemerkki tarjoaa segmenttinsä parhaita tuotteita. Brändi vetää puoleensa yhä enemmän huomiota kauneus- ja kosmetiikkatuotteiden saralla. Ilmeikkäät kulmat ja tuuheat ripset kehystävät kasvoja, antavat huolitellun ilmeen ja korostavat silmiä. Se, että tällaisia värejä on jokaisen ulottuvilla, eikä niiden käyttö vaadi kallista käyntiä kosmetologilla, helpottaa monia asioita.

Muuttamalla kulmien ilmettä koko ulkonäkö muuttuu kertaheitolla. Samalla RefectoCil-tuotteet tarjoavat naisille ja miehille mahdollisuuden korostaa luonnollista kauneutta. Näyttävä ja huoliteltu ulkonäkö lisäävät hyvinvointia ja itseluottamusta.

Lisäksi RefectoCil-tuotteet ovat dermatologisesti ja silmälääkärien valvonnassa testattu ilman eläinkokeita. Useimmat tuotteet ovat myös vegaanisia eivätkä sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Näin voit olla varma, että ostat hyvän ja testatun tuotteen, joka ei vahingoita herkkää silmänympärysihoa.

Miten RefectoCil-väriä käytetään?

RefectoCil-värillä kulmia ja ripsiä voidaan vaalentaa jopa kolme astetta vaaleammaksi. Myös luonnollisen värin tummentaminen tai tehostaminen on mahdollista. Myöskään harmaan sävyn peittäminen ei ole ongelma.

Väri levitetään ripsiin ja kulmiin vaivattomasti harjalla. Levittäminen tapahtuu samalla tavalla kuin ripsivärin levitys. Väri kestää kulmakarvoissa ja ripsissä jopa kuusi viikkoa ja on vedenkestävä.

Osta RefectoCil-värejä laajasta valikoimasta

RefectoCil-tuotteet parfumdreamsilta hyvään hinta-laatusuhteeseen. Tuotevalikoima on laaja, ja saatavilla on värjäystuotteiden lisäksi myös muita lisätarvikkeita, kuten suojalappuja ripsien värjäykseen, ripsirullia, tarvikesettejä ja aloituspakkauksia. Tuotteet voi tilata kätevästi kotoa käsin, ja niiden hinta-laatusuhde on hyvä.