Ripsentaivuttimet

1 Tuote

Ripsentaivutin tekee ripsistä upeasti kaartuvat

Kauniisti taivutetut ripset korostavat upeasti silmiä. Sopivalla ripsentaivuttimella voit saada katseestasi avoimen ja säihkyvän. Sinulle sopivan ripsentaivuttimen löydät helposti parfumdreamsin kattavasta valikoimasta.

Paras ripsentaivutin päivittäiseen meikkiin

Hyvä ripsentaivutin on valmistettu pitkäikäisestä materiaalista kuten metallista ja sen voi näin ollen puhdistaa helposti. Ripsiä vasten tuleva kumi on useimmiten valmistettu silikonista, joka on helppo puhdistaa ja vaihtaa. Aikaa myöten silikonityyny menettää joustavuutensa. Siksi se tuleekin vaihtaa säännöllisesti.

Ripsentaivuttimet ovat kätevästi saksimaiset, jotta ripsien muotoilu kävisi helposti. Saatavana on myös muovisia ripsentaivuttimia. Ne eivät kuitenkaan ole useinkaan niin tukevia kuin metalliset versiot. Toinen vaihtoehto ovat ripsentaivuttimet, joissa on kampa silikonikumin edessä. Kammallisen ripsentaivuttimen etuna on, että se erottelee yksittäiset ripset silikonikumille, jolloin ne muodostavat tasaisen kaaren.

Kauniit ripset muutamassa minuutissa

Ripsien taivutus kauneushoitolassa kestää. Helpommalla pääset kun teet sen itse ripsentaivuttimella kotona – siinä menee vain muutama sekunti. Käytä ripsentaivutinta seuraavasti:

  • Varmista, että ripsesi ovat kuivat eivätkä ne tartu toisiinsa. Jos ripsiä ei ole eroteltu, harjaa ne hellävaraisella ripsiharjalla ennen ripsentaivuttimen käyttöä.
  • Saadaksesi intensiivisemmän lopputuloksen lämmitä ripsentaivutinta hieman (esim. föönillä).
  • Aseta taivutin silmääsi vasten siten, että yläripset sijaitsevat silikonityynyn päällä.
  • Paina ripsentaivutin yhteen ja pidä siinä n. 20 sekunnin ajan.
  • Levitä ripsiväri vasta tämän jälkeen. Jos taivutetut ripset eivät kestä sinulla pitkään, kokeile vedenkestävää ripsiväriä. Se sisältää enemmän vahaa ja tekee näin ollen taivutuksesta kestävämmän.

Älä käytä ripsentaivutinta ripsiin, joihin on jo levitetty ripsiväriä. Tämä saa ohuet ripset murtumaan, sillä ripsiväri kovettaa ripset eivätkä ne sen jälkeen enää ole riittävän joustavat taivutettavaksi.

Osta hyvä ripsentaivutin parfumdreamsiltä

Etsitkö parasta ripsentaivutinta, joka sopisi omaan tyyliisi? Tarpeisiisi sopivan ripsentaivuttimen löydät parfumdreamsiltä. Täydennä ostoksesi vielä laadukkaalla ripsiseerumilla ja ripsivärillä ja kauneusrutiinisi on valmis valloittamaan. Verkkokaupastamme löydät kaikki merkkituotteet erityisen edulliseen hintaan.