Hyaluronihapposeerumit

47 Tuote
528
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hyaluronihapposeerumi – tehokosteutusta rasittuneelle iholle

Hyaluronihapposeerumi kuuluu nykyisin kiistattomasti osaksi anti-age-ihonhoitoa. Tuskin mikään muu aine hoitaa ihoa yhtä pitkäkestoisesti ja antaa iholle sen tarvitsemaa kosteutta. Hyaluronihappo tekee ihosta hehkuvan ja voi jopa auttaa pehmentämään pieniä ryppyjä ja selkeyttää kasvojen piirteitä. Käytettävät hyaluronihapot valmistetaan useimmiten keinotekoisesti laboratoriossa, joten ne sopivat myös vegaaneille.

Mitä on seerumissa käytetty hyaluronihappo ja miten se vaikuttaa?

Hyaluronihappoa esiintyy kehossa luonnostaan. Se varastoi kosteutta sidekudokseen ja nivelnesteeseen kuin sieni. 1 gramma hyaluronihappoa voi sitoa itseensä jopa 6 grammaa vettä. Ei siis ihmekään, että tämä aine on erittäin suosittua, ja että sitä käytetään muussakin kuin hyaluronihapposeerumissa. Sitä esiintyy myös muissa kauneustuotteissa:

  • Kauneuskosmetiikka: Hyaluronihappo on yhä suositumpaa myös meikeissä. Hyllyistä löytyykin tänä päivänä tätä tehokosteuttajaa sisältäviä meikkivoiteita, peitevoiteita ja BB-voiteita.
  • Hiustenhoito: Se, mikä on hyväksi iholle, on hyödyllistä myös hyvin hoidetuille hiuksille. Hyaluronihappoa sisältävät shampoot ja hoitoaineet lisäävät hiusten tuuheutta, kiiltoa ja taipuisuutta.
  • Sisäinen käyttö: Ravintolisänä nautittuna voidaan hyaluronihapon pitoisuutta kehossa pyrkiä lisäämään. Sen tehoa ei tosin ole vielä tieteellisesti todistettu.

Samalla tavoin kuin kulaus kylmää, puhdasta vettä vaikuttaa kuumana kesäpäivänä, vaikuttaa myös hyaluronihapposeerumi ihoosi: se täyttää ihon kosteusvarastot. Tämä auttaa ihoasi näyttämään täyteläisemmältä ja hehkuvalta. Pienet rypyt voivat hälventyä ja kuivat kohdat pääsevät helpommin uudistumaan. Ihosi näyttää kokonaisuudessaan kimmoisammalta ja nuoremmalta.

Hyaluronihapposeerumi osana päivittäistä ihonhoitoa

Hyaluronihappoa sisältävä kosteusseerumi on helppo ja mukava levittää kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Sen koostumus on erityisen sileä ja se imeytyy nopeasti ihoon. Hyaluronihapposeerumi sopiikin ongelmitta meikin alla käytettäväksi. Lisäksi se on erittäin riittoisaa, joten sinulle on siitä iloa pitkäksi aikaa. Ihosi kiittää sinua sen käytöstä ja säteilee kauniin hehkuvana.

Hyaluronihapposeerumi sopii muullekin kuin ikääntyvälle iholle. Luonnollinen ihon ikääntyminen alkaa 20 ja 30 vuoden iässä. Jos jo tässä iässä hoidat ihoasi optimaalisesti, ihosi säilyy vielä pitkään nuorena ja raikkaana. Hyaluronihappo voi auttaa sinua estämään ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Täyteläisten poskien ja kimmoisan ihon ei tarvitse olla vain unelmaa. Kun hemmottelet kasvojasi säännöllisesti hyaluronihappoa sisältävällä kosteusseerumilla, voit saada palkkioksi selkeämmin erottuvat kasvonpiirteet ja raikkaan, hehkuvan ihon. Näin et tarvitse enemmän meikkiä voidaksesi lähteä itsevarmasti ulos talosta. Anna ihollesi lisäannos kosteutta ja iloitse sen vaikutuksista joka kerran peiliin katsoessasi.

Osta nyt hyaluronihapposeerumi parfumdreamsiltä

Iloitse täyteläisestä kosteutuksesta ja löydä itsellesi sopiva hyaluronihapposeerumi< /strong>, joka hoitaa ihoasi täydellisesti. Inspiroidu valikoimastamme ja valitse juuri sinun ihosi tarpeisiin sopiva tuote. Eron huomaat varmasti: jo muutaman käyttökerran jälkeen tunnet, kuinka pehmeä ja syväkosteutettu ihosi on. Täydennä nyt päivittäisiä kauneusrutiinejasi kosteuttavalla hyaluronihapposeerumilla – ja ihosi kiittää sinua.