Bestseller

JOOP!

586
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

JOOP! Tuoksut: maskuliinisia ja feminiinisiä tuoksuja, joissa on upeaa karismaa

JOOP! – nimi, joka on yli 40 vuoden ajan edustanut tyylikästä muotia, jota voi käyttää jokapäiväisessä elämässä, sekä hyvin erityisiä tuoksuja, jotka jäävät mieleen. Houkuttelevilla ja jännittävillä tuoksuillaan JOOP! hajuvedet hurmaavat yhtä lailla niin naisia kuin miehiä ja hemmottelevat kaikkia aisteja.

Joop-tuoksujen valtava maailma

Merkki täynnä menestystä, JOOP! Alkunsa tuoksut saivat Parfum Le Bain -hajuvedestä. Sekä naisille että miehille tarkoitettu tuoksu on pysynyt menestyksekkäästi markkinoilla tähän päivään asti, ja se on löytänyt laajan ihailijakuntansa. Esikoistuoksun jälkeen fanit saivatkin pian ostaa lukuisia muita JOOP!-tuoksuja oman ainutlaatuisuuden korostamiseen taaten samalla eksklusiivisen tuoksukokemuksen.

JOOP! Osta tuoksu: kulttimaisia naisten ja miesten tuoksuja

JOOP! naisten hajuvesien joukossa on lukuisia klassikoita, jotka ovat suosittuja yhä tänäkin päivänä. Ne edustavat naisellisuutta ja inspiroivat salaperäisillä ja eksoottisilla vivahteillaan. JOOP! Miesten tuoksujen valikoima on erityisen suuri. Jokaiselle löytyy oma suosikkituoksu:

  • JOOP! WOW!: Tämä vielä nuori JOOP!-tuoksu inspiroi maskuliinisella luonteellaan. Se on avantgardistinen, vapaa ja tyylikäs. Provosoiva ja maskuliininen, raikas ja puinen tuoksu perustuu valikoituihin ainesosiin, kuten kardemummaan, orvokkiin, bergamottiin, kuusibalsamiin ja tonkapapuun.
  • JOOP! Homme: Kaneli, jasmiini ja appelsiininkukka yhdistyvät raikkaaseen bergamottiin ja puumaisiin vivahteisiin luoden suoraviivaisen ja intohimoisen JOOP! -tuoksun.
  • JOOP! Jump: Tuoksu miehille, jotka rikkovat konventioita ja ovat ihanan epäsovinnaisia. Sydäntuoksun muodostavat sitrushedelmän ja greipin sekoitus yhdessä vodkan kanssa, kun taas makeassa juurituoksussa korostuu tonkapapu. Lopputulos on samanaikaisesti sekä maskuliininen että jännittävä.

JOOP! Osta hajuvesi – parfumdreamsin verkkokaupasta

JOOP! -tuoksumaailmasta tuoksujen ystävät löytävät parfumdreamsilta lukuisia muita kosmetiikkatuotteita, kuten käsivoiteita, suihkugeelejä ja deodorantteja, joista löytyy omaa suosikkituoksua. Tutustu nyt verkossa suureen JOOP! -tuoksuvalikoimaan ja tilaa omasi edulliseen hintaan.