Hiusharjat ja kammat

408 Tuote
206
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Korkealaatuiset hiusharjat päivittäiseen hiustenhoitoon

Hyvä hiusharja kuuluu jokaisen kylpyhuoneen ja käsilaukun vakivarusteisiin. Päivittäiseen hiustenhoitoon ja muotoiluun tarkoitettuja hiusharjoja on valtava valikoima, sillä oikean harjan valinta on ratkaisevan tärkeää hiusten terveyden ja ulkonäön kannalta.

Parhaat hiusharjat eri hiustyypeille

Hiusharjat soveltuvat erityisesti hiusten selvittämiseen ja hiustenhoitotuotteiden, kuten öljyjen tai hoitoaineiden, levittämiseen. Harjoja käytetään usein myös hiusten muotoiluun tai volyymin luomiseen. Hiuskammat mahdollistavat tarkan työskentelyn hiuksia leikattaessa tai värjätessä, ja ne ovat erityisen käteviä käytännöllisiä täsmällisen työn apureina.

Hyviin hiustarvikkeisiin kannattaa panostaa, sillä eri hiustyypeille ja eri käyttötarkoituksiin sopivat erilaiset hiusharjat:

  • Pyöröharjat sopivat täydellisesti föönaukseen. Ne silottavat hiuksia ja antavat lisää volyymia käytetystä tekniikasta riippuen. Niitä on saatavana eri kokoja, ja ne sopivat kaikkiin hiusten pituuksiin ja rakenteisiin.
  • Selvitysharjat ovat tarkoitettu henkilöille, joilla on hennot, pörröiset tai kiharat hiukset. Niissä on pitkät, hienot harjakset, ja ne selvittävät hellävaraisesit märkien hiusten takut repimättä tai vahingoittamatta hiuksia.
  • Litteät ja lapioharjat on suunniteltu hiusten, erityisesti hentojen hiusten, suoristamiseen. Niissä on litteä ja leveä pinta, joka tasoittaa hiuksia ja voivat auttaa vähentämään pörröisyyttä. Ne sopivat myös lyhyiden hiusten muotoiluun ja takkujen avaamiseen.
  • Luurankoharjojen harjaosassa on reikiä, jotka päästävät ilman lävitseen. Tämä helpottaa föönausta. Ne ovat ihanteellisia hienoille hiuksille, sillä ne antavat volyymia ilman, että ne latistavat hiuksia. Luurankoharjaa voidaan käyttää myös hiusten selvittämiseen ja suoristamiseen.
  • Hiuspohjan hierontaharjat rentouttavat parantamalla hiuspohjan verenkiertoa. Niissä on pehmeät harjakset, jotka hierovat kevyesti päänahkaa ja stimuloivat karvatuppeja. Näillä harjoilla onnistuu myös lian ja roskien poistaminen hiuksista.
  • Hiusharjat luonnonharjaksilla auttavat öljyjen ja luonnollisen kosteuden levittämistä hiuksiin. Se antaa hiuksille erityisen huolitellun ilmeen.

Myös pienikokoisia hiusharjoja on saatavana hiusten selvittämiseen reissussa. Jotkut niistä on jopa kokoontaitettavia, jolloin harjakset eivät vahingoitu käsilaukussa.

Osta hiusharjoja parfumdreamsilta

Löydä juuri omille hiuksillesi sopiva hiusharja. Tätä varten sinun on tunnettava hiustesi rakenne ja mietittävä, mihin tarkoitukseen harjaa on tarkoitus käyttää. Tutustu hiustenhoitotuotteet.