Bestseller

Redken

2571
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Redken: ammattimaisia hiustenhoitotuotteita tieteen pohjalta

Redken-hiustenhoitotuotteet sopivat mitä erilaisimmille hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin. Jo vuosien ajan merkin ystävät ovat luottaneet tähän hiustenhoidon asiantuntijaan, jolla on vuosikymmenten kokemus. New Yorkissa toimiva tuotemerkki kehittää koko ajan uusia tuotteita ja parantaa olemassa olevia.

Redken perustettiin vuonna 1960. Näyttelijä Paula Kent oli tyytymätön olemassa oleviin hiustenhoitotuotteisiin eikä hänen ihonsa kestänyt niissä käytettyjä kemiallisia aineita. Yhdessä stailistinsa Jheri Reddingin kanssa he kehittivät testattuja ja hyvin siedettyjä tuotteita, kuten suositun Redken shampoon, josta merkki on tullut tunnetuksi.

Nimi Redken on yhdistelmä merkin perustajien nimien ensimmäisistä kirjaimista. Tänä päivänä kampaajat ympäri maailman luottavat Redken-merkkiin, joka on jo yli 60 vuoden ajan valmistanut erityisen laadukkaita hiustenhoitotuotteita.

Redken-hiustuotteet: shampoot, hoitoaineet ja seerumit kaikille hiustyypeille

Ovatpa hiuksesi lyhyet tai pitkät, paksut tai ohuet, kiharat tai suorat, Redken tarjoaa sopivan tuotteen jokaiselle hiustyypille. Valikoima sisältää useita tuotesarjoja, joista löytyy shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio, osasta sarjoja myös hiusseerumi, hiusöljy tai hiustenmuotoilutuotteita:

  • Redken Frizz Dismiss: Tämän sarjan tuotteet ravitsevat tehokkaasti pörröisiä hiuksia ja tekevät niistä näin ollen pehmeät ja taipuisat.
  • Redken All Soft: Runsaasti kosteuttava All Soft -hiustenhoitosarja sisältää hoitotuotteita hauraille hiuksille.
  • Redken Extreme Bleach Recovery: Vaalennetut hiukset hyötyvät näistä Redken-tuotteista, jotka hoitavat värjäyksen rasittamia hiuksia ja tarjoavat niille runsaasti kosteutusta.
  • Redken Color Extend Blondage: Tämän hoitotuotesarjan ansiosta hiukset saavat upean vaalean värin ilman ei-toivottuja keltaisen sävyjä.

Redken-tuotteet vakuuttavat monipuolisuudellaan: jokaiseen tarpeeseen ja jokaiselle hiustyypille löytyy sopiva hoitotuotesarja.

Miten Redken eroaa muista hiustuotteista?

Redken lähestyy hiustenhoitoa tieteelliseltä pohjalta, jonka ansiosta sen tuotteet ovat innovatiivisia ja korkealaatuisia. Yrityksellä on patentit yli 60 tuotteeseen ja ainesosaan, ja se onkin johtava shampoiden ja muiden hiustenhoitotuotteiden tavaramerkki.

Erilaisten hiustenhoitotuotteiden kuten Redken-shampoon kehityksessä on alusta asti noudatettu tiukkoja laatuvaatimuksia. Tuotteiden tulee olla pH-neutraaleja ja proteiinipohjaisia. Jo 1970- ja 1980-luvuilla Redken-hiustuotteet saavuttivat etenkin Yhdysvalloissa markkinajohtajan aseman. Yhä tänä päivänä tuotteille asetetut vaatimukset ovat korkeita ja tuotemerkki vakuuttaa aina uudelleen uusilla korkealuokkaisilla innovaatioilla.

Osta Redken-tuotteita ja luo moderneja kampauksia

Redken-hiustuotteet ovat ammattimaisia hiustenhoitotuotteita, jotka perustuvat tieteeseen. Paras paikka ostaa Redken-tuotteita on verkkokauppa kuten parfumdreams: näin saat tuotteet suoraan kotiisi ja voit rauhassa vertailla eri tuotesarjoja.