Bestseller

Lacoste hajuvesi

Lacoste-tuoksut: sporttisen elegantteja hajuvesiä naisille ja miehille

Lacoste on merkkinä tuttu laadukkaista, iloisenvärisistä pikeepaidoista, joita koristaa näyttävä krokotiililogo. Tenniksen ammattilaisena pelanneen René Lacosten luoma tuotemerkki edustaa tyylivarmaa eleganssia ja modernia designia, jossa on mukana sporttisuutta. Tämä ei näy ainoastaan muodissa, vaan sitä voi havaita myös lukuisissa Lacosten hajuvesissä. Sporttisen elegantit tuoksuluomukset nauttivat suurta suosiota maailmanlaajuisesti. Ne hurmaavat ajattomuudellaan, jossa on lumoavan eloisia ja virkistäviä tuoksusointuja.

Lacosten hajuvesi: luonnollisen hurmaava, mutta hienostunut klassikkotuoksu

Kulttimerkiksi nousseen Lacosten historia alkoi 1920-luvulla. Tuolloin ranskalaista ammattilaispelaaja René Lacostea pidettiin todellisena tennisihmeenä. Hyökkäävän pelitapansa takia häntä alettiin pian kutsua lempinimellä ”le crocodile”. Lacoste voitti monia Ranskan ja Yhdysvaltain avoimia tennisturnauksia sekä Wimbledonin mestaruuskisoja. Vuonna 1924 tennislegenda voitti pronssia olympialaisissa. Lacoste teki lisänimestään tuotemerkin ja kirjaili pienen krokotiilin ensin bleiseriinsä, myöhemmin myös pikeepaitoihinsa.

Ensimmäinen Lacoste-hajuvesi syntyi 1968 yhteistyössä muotisuunnittelija Jean Patoun kanssa. Mausteisen vihreä tuoksu ”Eau de Sport” on säilynyt urheilullisen luonteensa ansiosta nykypäivään saakka monien muiden tuoksuluomusten esikuvana. Sitä pidetään yhtenä ensimmäisistä unisex-hajuvesistä. Eniten ostettuihin hajuvesiin kuuluu klassikko, joka huokuu autenttisuutta, spontaanisuuttaa ja luonnollista charmia. Hienostunut tuoksuyhdistelmä yhdistää herkkiä freesian nuotteja mausteiseen mustaan pippuriin, valkoiseen heliotrooppiin ja hibiskukseen. Lacoste-hajuveden viimeistelevät herkät, bulgarialaisen ruusun, jasmiinin ja puumaisen aistillisen myskin muodostamat soinnut.

Lacosten eau de toilette: sporttisia tuoksuja jokaiseen päivään

Lacosten muotitalon hajuvedet ovat sporttisia ja samalla tyylikkäitä. Miehille ja naisille on saatavilla kiehtovia tuoksuyhdistelmiä, jotka erottuvat hedelmäisillä, raikkailla ja virkistävillä nuoteilla. Ajattomissa Lacoste-hajuvesissä yhdistyvät laadukkaat ainesosat, joissa on eloisia, urheilullisia sävyjä. Niinpä ne sopivatkin täydellisesti arkeen.

  • Lacosten naisten hajuvedet: Nämä hajuvedet lumoavat aistillisilla yhdistelmillä, joissa on hedelmäisiä ja kukkaisia esansseja sekä mausteisia, naisellisuutta korostavia tuoksusointuja. Eläväisissä, moderneissa tuoksuklassikoissa ruumiillistuu dynaaminen ja intohimoinen elämäntyyli. Lacosten parfymöörit tulkitsevat tuoksuja aina uudelleen yhä uusilla tavoilla. He antavat hajuvesille valikoiduilla tuoksusoinnuilla trooppisen, itämaisen, leikkisän tai luonnollisen vaikutelman, jotta ne sopivat jokaiselle persoonalle ja jokaiseen tilaisuuteen.
  • Lacosten miesten hajuvedet: Lacosten miesten hajuvesissä yhdistyy raikkaita sointuja, hedelmäisiä nuotteja ja ripaus mausteita. Ne sopivat täydellisesti arkeen miehille, jotka elävät aktiivista ja modernia elämää. Eräs suosittu klassikko on ikonisista pikeepaidoista inspiraation saanut Lacosten eau de toilette, joka huokuu virkistävää, itsevarmaa miehekkyyttä. Tuoksu yhdistää mehukkaan greipin mausteiseen kardemummaan, vetiveriaan ja mokkanahkaan. Hienosti yhteen sointuva tuoksukokonaisuus antaa käyttäjälle kiehtovan tunteen viileästä eleganssista.

Tuotemerkillä on Lacoste-hajuvesien lisäksi suosikkituoksuun täydellisesti sopivia vartalonhoitotuotteita. Suihkugeelit, deodoranttipuikot, vartalovoiteet ja deodorantit kietovat sinut päästä varpaisiin hillittyyn, raikkaaseen tuoksuun.

Osta Lacoste-hajuvesi: tilaa sporttisen virkistäviä tuoksuja parfumdreamsiltä

Löydät parfumdreamsiltä naisille ja miehille laajan valikoiman Lacosten hajuvesiä, jotka tekevät vaikutuksen yksilöllisellä raikkaudellaan. Ne ovat täydellinen lisä sporttisen tyylikkääseen vapaa-ajan pukeutumiseen. Tilaa samalla myös ihonhoitotuotteet, jotka sopivat täydellisesti suosikkituoksuusi. Lahjasetillä, jossa on Lacosten eau de toilette, suihkugeeli ja deodorantti, ilahdutat suuresti tuotemerkin ystäviä.