Meikinpoistoaineet

122 Tuote
1817
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Meikinpoistoaine: Helppoon meikinpoistoon

Jotta ihomme näyttäisi kauniilta ja virheettömältä, sen hoito on tärkeää. Poista siis kasvoiltasi meikki huolellisesti joka päivä. Tähän tarkoitukseen voidaan käyttää lämmintä vettä. Kaikkien meikkijäämien poistamiseen kannattaa kuitenkin käyttää meikinpoistoainetta. Se puhdistaa huokoset epäpuhtauksista ja tekee ihosta säteilevän.

Yhteenveto erilaisista meikinpoistoaineista

Meikki saa ihomme säteilemään. Se häivyttää epätäydellisyydet, peittää näppylät tai neutraloi punoitusta. Jokainen käyttää meikkiä eri syistä. Poskipuna, huulipuna, kulmakarvatuotteet, peitevoide ja muut meikkituotteet tulisi kuitenkin poistaa kasvoilta joka ilta. Meikin poistaminen saa ihon hengittämään. Näin iho pysyy tasaisena ja sileänä.

  • Puhdistusemulsio: Puhdistusemulsio on pakattu usein kätevään pulloon. Tuotteen levittäminen iholle käy helposti vanulapulla. Poista meikki hellävaraisesti pyörivin liikkein. Viimeistele puhdistus huuhtelemalla haalealla vedellä ja kasvovedellä.
  • Misellivesi: Kirkastava meikinpoistovesi on miellyttävä ja samalla tehokas huokosten syväpuhdistusaine. Annostele tuotetta vanulapulle ja poista meikki huolellisesti kasvoilta. Kasvoja ei tarvitse huuhdella sen jälkeen lämpimällä vedellä.
  • Puhdistusvaahto: Annostele hieman puhdistusvaahtoa kädelle ja vaahdota veden avulla. Vaahto puhdistaa kasvot helposti ja miellyttävän hellävaraisesti.
  • Meikinpoistoliinat: Tämä meikinpoistoaine on kätevä kotiin ja matkalle. Ota pakkauksesta yhdestä kahteen liinaa ja poista meikki hellävaraisesti koko kasvoilta. Heitä liinat lopuksi roskiin.

Perusteellinen kasvojenpuhdistus silmämeikinpoistoaineella tulisi kuulua jokapäiväiseen hoitorutiiniin. Meikin ja likahiukkasten poistaminen on olennainen osa ihonhoitoa. Se ehkäisee ihon tukkeutumista ja vähentää näppylöitä.

Ihotyypillesi sopiva meikinpoistoaine

Kuiva ja herkkä iho kaipaa hellävaraista hoitoa. Hyödynnä öljypohjaisen meikinpoistoaineen kosteuttavat ja hoitavat ainesosat. Nämä aineet tukevat ihon pintakerroksen solujen uusiutumista ja saavat ihon tuntumaan miellyttävältä.

Kuivan ja herkän ihon hoito: Huuhtele puhdistusemulsio tai puhdistusvaahto haalealla vedellä. Älä käytä liian kuumaa vettä. Se voi ärsyttää ihoa entisestään. Levitä iholle kuivauksen jälkeen lähdevesisuihketta tai kevyttä voidetta.

Rasvainen iho tai sekaiho tarvitsee syvähoitoa. Se poistaa liiallisen rasvan ja talin yhdessä meikin kanssa. Tähän tarkoitukseen sopivat parhaiten meikinpoistoaineet, jotka huuhdellaan lopuksi pois vedellä. Tämä kirkastava hoitorutiini puhdistaa ja rentouttaa ihon.

Rasvaisen tai sekaihon hoito: Levitä kasvoille hieman öljytöntä meikinpoistoainetta yhdessä veden kanssa. Huuhtele tuote huolellisesti poistaaksesi kaikki meikkijäämät. Käytä sitten hieman puhdistusvettä rauhoittamaan ihoa.

Osta itsellesi sopiva meikinpoistoaine parfumdreamsiltä

Onpa ihosi kuiva, herkkä tai rasvainen: Jokaiselle iholle löytyy sopiva meikinpoistoaine. Pidä vain huolta, että puhdistat iholtasi meikin, hien ja lian joka päivä. Näin ihon pintakerros pääsee palautumaan päivän rasituksista. Viimeistele hoitorutiini voiteella, jotta iho voi uusiutua – tuloksena on kaunis, tasainen iho.