Womanizer

Womanizer: nautintoa naisille

Womanizer on keskittynyt naisten nautintovälineisiin ja se onkin mullistanut seksilelujen markkinan. Merkin perustaja Michael Lenke on kuohuttanut markkinoita yhdessä vaimonsa Brigitten kanssa vuodesta 2014 asti patentoidulla Pleasure Air -teknologialla, joka kykenee antamaan naiselle orgasmin kosketuksetta paineaaltojen avulla vain sekunneissa.

Michael Lenke ei halunnut uskoa tutkimuksia, joiden mukaan 50 prosenttia naisista ei saa orgasmia, joten hän kehitti yhdessä vaimonsa kanssa Womanizerin. Sen tarkoituksena oli taata naisille aivan uudenlainen nautinto ärsyttämättä liiaksi herkän klitoriksen 8 000 hermopäätä.

Womanizer-vibraattori ja sen uudenlainen teknologia olivat menestys, ja niistä tulikin suositumpia kuin mistään muusta klitorisstimulaattorista. Womanizer-merkki keskittyy painoaaltovibraattoreineen täysin naisten nautintotuotteisiin ja kykenee tuottamaan 98 prosentille käyttäjistään orgasmin.

Womanizer-tuotteet lupaavat nautintoa

Michael Lenken keksinnöt eivät rajoitu Womanizerin Pleasure Air -teknologiaan vaan hän on myös kehittänyt sisäänrakennetun automaattiohjauksen. Sen tarkoituksena on taata käyttäjälleen yllätysmomentti, sillä se vaihtelee laitteen voimakkuustasoa automaattisesti. Tämä parantaa nautintoa ja tekee itsensä tyydytyksestä aina uudenlaisen kokemuksen. Lisäksi tuotteiden Smart Silence -teknologia varmistaa, että stimulaatio alkaa vasta ihokosketuksessa ja samalla se tekee laitteista hyvin hiljaisia.

Lisäksi Womanizer-seksileluista löytyy paineaaltotekniikan lisäksi myös G-pistestimulaatioon sopivia klassisia vibraattoreja.

Mikä on Womanizer-merkin sanoma?

Womanizer haluaa paineaaltovibraattoreillaan poistaa masturboinnista sen tabuleiman. Merkille ei ole tärkeää ainoastaan naisten nautinto, vaan myös naisten voimaannuttaminen. Womanizerin sanomana on seksiin, seksuaalisuuteen ja itsetyydytykseen liittyvän häpeän poistaminen, ja se kannattaakin seksuaalista voimaannuttamista, tasa-arvoa ja suvaitsevaisuuden lisäämistä.

Womanizer-vibraattori on onnistunut tekemään miljoonat naiset onnelliseksi – jopa ne, joilla on aiemmin ollut ongelmia saada orgasmia. Itsetyydytys ei enää ole läheskään niin suuri tabu ja yhä useammat naiset uskaltavat kertoa toiveistaan ja mielihaluistaan. Tästä kaikesta voimme kiittää Womanizer-merkkiä.

Tilaa netistä Womanizer toys -seksilelut parfumdreamsiltä

Parfumdreamsiltä voit ostaa erilaisia Womanizer-tuotteita. Ne kaikki ovat pieniä tekniikan ihmeitä ja erittäin korkealaatuisia. Niiden ajaton, ylellinen muotoilu, erinomainen käytettävyys ja 98-prosenttinen orgasmitakuu varmistavat, että lähes kaikki naiset ovat vakuuttuneita jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ja voivat sanoa, että Womanizer on hyvä ostos.