Päivävoiteet

104 Tuote
2102
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Päivävoide – kauneus lähtee päivittäisestä ihonhoidosta

Meikillä tai ilman: optimaalisesti valittu päivävoide on hehkuvan hipiän perusta. Kauneusrutiinisi klassikkona se suojelee ihoa ulkoisilta vaikutuksilta ja antaa sille tarvittavaa kosteutta. Saat siten luonnollisen hehkun poskillesi, mikä laittaa päiväsi itsevarmasti käyntiin. Hyvällä päivävoiteella on seuraavat ominaisuudet:

  • Miellyttävä koostumus: Päivävoiteen pitäisi tuntua iholla kevyeltä ja imeytyä nopeasti. Siten se soveltuu täydellisesti myös meikin alle.
  • Vähäinen rasvapitoisuus: jotta päivävoide ei tuntuisi liian paksulta, sen rasvapitoisuuden pitäisi olla enintään 50 %.
  • Pitkäkestoista kosteutusta: päivävoiteesi pitäisi sisältää ainesosia, jotka kosteuttavat ihoasi koko päivän.
  • Muita ominaisuuksia: monissa päivävoiteissa on aurinkosuojakerroin, ihon mataksi jättävä lopputulos tai epäpuhtauksia vähentävä vaikutus.

Ihosi tarpeet määrittävät, mikä päivävoide sopii sinulle parhaiten. Löydät parfumdreamsiltä suuren valikoiman tuotteita, jotka sopivat jokaiseen tarpeeseen ja jokaisen kukkarolle. Seuraavat vinkit auttavat sinua löytämään sopivan kasvojenhoitotuotteen päivittäiseen käyttöön.

Valitse päivävoide ihosi tarpeiden mukaan

Rakastatko ulkoilua niin kesällä kuin talvellakin? Valitse silloin päivävoide aurinkosuojakertoimella. UV-säteily nimittäin edistää vapaiden radikaalien muodostumista aineenvaihdunnassasi. Ne ovat reaktioherkkiä molekyylejä, jotka aiheuttavat mm. ihon ennenaikaista vanhenemista. Riittävän suurella, vähintään 20:n suojakertoimella suojelet ihosolujasi tehokkaasti.

Näkyykö peilissä aamulla kiiltävä T-alue? Matta päivävoide antaa ihollesi sen tarvitsemaa kosteutta. Samalla se poistaa epätoivottua kiiltoa säätelemällä talineritystä. Etenkin rasvainen iho hyötyy voiteen kevyestä koostumuksesta, joka kuitenkin kosteuttaa riittävästi. Niinpä lähdet kotoasi huolitellulla iholla, joka ei välttämättä kaipaa edes meikkiä.

Päivävoide hoitoa vaativalle iholle

Pieniä ryppyjä suun ja silmien ympärillä. Hilseileviä kohtia iholla ja haavaumia suupielissä. Älä anna niiden enää pilata päivääsi. Käyttämällä kosteusvoidetta kaikki nämä ikävyydet ovat historiaa. Anna ihollesi heti herättyäsi kaikki, mitä se tarvitsee hehkuakseen kauniisti. Huomaat eron jo muutaman päivän päästä.

Sekaihoa pidetään melko vaivattomana ihotyyppinä, mutta sekin tarvitsee erityistä hoitoa. Muuten vaarana on kirjava yhdistelmä epäpuhtauksia ja kuivia kohtia. Päivävoide sekaiholle soveltuu näihin haasteisiin. Se kosteuttaa hellävaraisesti kuormittamatta ihoa liikaa.

Myös herkkä iho hyötyy päivävoiteesta. Reagoiko ihosi usein rasittumalla varsinkin kevään kynnyksellä? Valitse silloin päivävoide, jossa ei ole hajusteita. Tällaiset tuotteet tunnistaa usein ”Sensitive”-merkinnästä. Kasviuutteet auttavat ihoasi elpymään kuormittamatta sitä lisää.

Hyvä päivävoide ei ole ikäkysymys

Vaikka et sitä itse vielä näkisikään, iho alkaa ikääntyä luonnollisesti jo 30. ikävuodesta alkaen. Anti-age-kasvovoide on tällöin paikallaan. Se auttaa ihosoluja säilyttämään niiden uusiutumis- ja vastustuskyvyn. Siten iho säilyy kimmoisana ja kasvojen ääripiirteet selkeinä.

Osta päivävoide verkosta parfumdreamsiltä

Olivatpa ihosi tarpeet mitkä tahansa, parfumdreamsillä on laaja valikoima päivävoiteita eri tuotemerkeiltä. Suodatintoiminnon avulla löydät helposti ja nopeasti täydellisen päivävoiteen ihotyypillesi.