Paul Mitchell

320
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Paul Mitchellin tuotteet tekevät hiuksista vahvat ja säteilevät

Brändin Paul Mitchell eksklusiiviset tuotteet edustavat intohimoista hiustenhoitoa, joka täyttää korkeimmatkin odotukset. Paul Mitchell perusti Paul Mitchell -merkin yhdessä John Paul DeJorian kanssa vuonna 1980 mullistaakseen kampaamomaailman Havaiji-inkiväärillä. Paul Mitchell tunnettiin ainutlaatuisesta lahjakkuudestaan, ja hän loi hiusmalleja, jotka ihastuttivat muotimaailmaa.

Vain yhdeksän vuotta kampaamomerkin Paul Mitchell perustamisen jälkeen sen nimikkohenkilö ja perustaja Paul Mitchell kuoli syöpään. Hänen visionsa ja intohimonsa korkealaatuisia hiustenhoitotuotteita kohtaan elää tuotemerkissä kuitenkin edelleen. Yhä nykyään merkkiä johtaa sen perustaja John Paul DeJoria yhdessä tyttärensä ja Mitchellin pojan kanssa.

Terveennäköiset hiukset Paul Mitchellin tuotteilla

Hyvä hiusmalli ja hieno muotoilu onnistuvat täydellisesti vain, jos hiukset ovat pehmeän joustavat ja saaneet riittävästi vahvistusta. Tästä Paul Mitchell oli hyvin tietoinen, sillä päivittäinen muotoilu rasittaa hiusten rakennetta. Juuri tästä Paul Mitchell teki itselleen sydämen asian. Sekä Paul Mitchell -hiustenhoitotuotteet että muotoilutuotteet sisältävät erittäin tehokkaita ainesosia, kuten valkoista inkivääriä, rosmariinia ja jojobaöljyä.

Paul Mitchellin valikoimassa on hellävaraisia shampoita, hoitoaineita ja hiushoitoja. Alkuperäinen Paul Mitchellin Awapuhi-sarja on todella suosittu yhä nykyäänkin. Se puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa ja auttaa hiuksia säilyttämään kosteustasapainon havaijilaisen awapuhin avulla. Tuotesarjan tuotteet estävät erityisesti hiuslatvojen kuivumista ja takaavat kiiltävät ja säteilevät hiukset.

Osta Paul Mitchellin hiustenhoitotuotteita

Paul Mitchell oli jo elinaikanaan sitoutunut kestävien luonnonvarojen käyttöön ympäristön hyväksi. Siksi Paul Mitchellin tuotteisiin ei ole käytetty eläinkokeita. Monet tuotemerkin tuotteista ovat nykyään vegaanisia.

Parfumdreamsilta löydät sopivat Paul Mitchell -tuotteet poikkeuksellisen edulliseen hintaan. Paul Mitchell -tuotevalikoima sisältää huomattavan määrän shampoita, hoitoaineita, hiuskiinteitä ja muotoilutuotteita, joita on helppo ja nopea tarkastella kätevän suodatustoiminnon avulla. Hoitosarjat on sovitettu täydellisesti eri hiustyyppien tarpeisiin.