Aurinkorasvat

90 Tuote
899
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Aurinkorasva – kesän tärkein kumppanisi

Loma ei ole ainoa hetki, kun sinun on hyvä muistaa käyttää aurinkorasvaa. Usein auringolle alttiina olevat ihon kohdat ovat myös kaikkein otollisimpia ihon ikääntymiselle. Lisäksi jokainen aurinkokylpy lisää ihosyövän riskiä.

Näin ollen onkin tärkeää käyttää aurinkovoidetta myös arkena. Lisäksi jos oleskelet pidempään auringossa, muista lisätä aurinkorasvaa säännöllisesti. Näin suojaat ihoasi lyhyellä tähtäimellä epämiellyttävältä palamiselta ja pitkällä tähtäimellä pidät ihosi terveenä.

Millainen on paras aurinkorasva?

Aurinkovoiteita on monenlaisia. Ne eroavat luonnollisesti aurinkosuojakertoimen osalta, mutta myös niiden koostumuksessa on eroja. Arkikäyttöön sopivat koostumukseltaan kevyemmät voiteet, jotka eivät ole tahmaisia tai rasvaisia. Rannalla tulee käyttää vedenkestävää voidetta, jotta voit käydä huoletta uimassa. Tavallisimmat kehon aurinkosuojat voidaan jaotella seuraavasti:

  • Aurinkovoide: Klassikkotuote, joka tarjoaa täydellisen sekoituksen hoitoa ja aurinkosuojaa. Jos urheilet tai käyt uimassa, valitse vedenkestävä aurinkosuoja. Kasvoille löydät omat erityiset aurinkovoiteensa, jotka on tarkoitettu juuri kasvojen herkälle iholle.
  • Aurinkoöljy: Usein aurinkoöljyissä on alhainen aurinkosuojakerroin. Näin ollen ne eivät sovellu pitkään oleskeluun auringossa. Niiden sisältämä öljy kuitenkin hoitaa ihoa hyvin ja antaa iholle kauniin hehkun.
  • Aurinkosuojaemulsio: Rakenne on hieman kevyempi kuin voiteessa Se ei tahraa tai tunnu rasvaiselta, ja se sopiikin erinomaisesti arkikäyttöön.
  • Aurinkosuojasuihke: Tällä tuotteella on kaksi etua: Ensinnäkään kädet eivät likaannu aurinkosuojaa levittäessä. Toisekseen aurinkosuojasuihke sopii erinomaisesti aurinkosuojan lisäämiseen pitkin päivää.

Ihanan aurinkokylvyn jälkeen käytettäviksi sopivat after sun -tuotteet. Ne antavat ihollesi kosteutta ja auttavat säilyttämään rusketuksesi pidempään. Jos taas haluat saada kesäisen rusketuksen, muttet halua altistaa ihoasi UV-säteilylle, tämäkin on mahdollista: laadukas itseruskettava voide loihtii ihollesi kauniin auringon hehkun minä vuodenaikana tahansa.

Osta aurinkorasvat kaikille ihotyypeille parfumdreamsiltä

Aurinkorasvojen ainesosia on viime vuosina kehitetty runsaasti, jotta käyttökokemus olisi entistä mukavampi. Etsitpä aurinkosuojaa kesälomallesi tai haluat suojata ihoasi UV-säteilyltä arjen keskellä, kaikkiin tarpeisiin, jokaiselle ihotyypille ja kaikkiin tilanteisiin löydät sopivan aurinkosuojatuotteen parfumdreamsiltä.