Scrunchie-hiusdonitsit

19 Tuote
2
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Scrunchies eli hiusdonitsit – 90-luvun kankaalla päällystettyjen hiuslenkkien paluu markkinoille

Hiusdonitsit olivat yksi 1990-luvun välttämättömistä hiustarvikkeista, jotka antoivat sitä jotain niin arkisiin lookeihin kuin juhla-asuihinkin. Nyt nämä leveät hiuslenkit ovat palanneet muotiin. Niiden ylelliset kankaat, erikoiset kuosit ja kirkkaat värit ihastuttavat ja inspiroivat. Helppokäyttöisyytensä ansiosta ne antavat kampaukselle modernin ilmeen hetkessä. Kangaspäällyste tekee niistä myös hiukselle erityisen hellävaraisia.

Hiusdonitsi – monipuolinen kaunokainen

Scrunchie-hiuslenkki eli hiusdonitsi muuttaa korkean poninhännän tai tiukan nutturan muutamalla kädenliikkeellä asuusi sopivaksi lookiksi. Hiusdonitsit voivat olla valmistettu satiinista, sametista tai korkealaatuisesta silkistä, ja ne ovat rakenteeltaan joustavia ja pehmeitä. Tämä tekee hiusdonitseista erityisen hellävaraisia hiuksille ehkäisten hiusten katkeilua ja taittumista.

Kangaspäällysteisissä lettihiuslenkeissa on joustava ydin, joka asettuu tiukasti hiusten ympärille. Mallit, joissa on innovatiivinen spiraaliydin hiuslenkit, joissa on aaltoileva rakenne, antavat kampaukselle muodon hiusten menemättä sotkuun. Ne pysyvät paikallaan ja pitävät myös hiukset siellä, missä pitää. Hiusdonitsit ovat miellyttävän tuntuisia, joustavia eivätkä paina. Näin tiukasti istuvan kampauksen aiheuttamat päänsäryt voi unohtaa.

Leveän, rypytetyn kankaan ansiosta hiusdonitsit ovat erittäin pitäviä, joten voit sitoa hiuksesi vaivattomasti korkealle nutturalle tai poninhännälle vaikka yhdellä kädellä. Jos pidät hiuksiasi vapaana, voit käyttää tyylikästä hiusdonitsia myös rannekoruna. Parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman pirteän värisiä, jännittävän eläinkuviollisia tai hiusten väriisi sointuvia hiusdonitseja. Kampauksen viimeistely hiusdonitseilla on helppoa.

Piristä kampaustyyliäsi hiusdonitsilla

Värikkäillä ja eri kokoisilla hiusdonitseilla hiusten stailaamiseen aukeaa lukuisia uusia mahdollisuuksia. Hiustarvikkeiden avulla voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla, sitoa ne löysästi kiinni yöksi tai antaa suorille hiuksille suuret, hurmaavat kiharat pienellä vaivalla. Hiusdonitseja käytetään perinteisesti erilaisten poninhäntä, nuttuta- ja lettikampausten kiinnittämiseen.

Osta hiusdonitsit parfumdreamsilta

Tutustu hiusdonitseihin, joita löydät parfumdreamsilta eri kokoisina ja näköisinä. Näin voit valita jopa hiulenkin joka päivä asuusi sopivaksi ja kohdella silti hiuksiasi hellävaraisesti. Olivatpa hiuksesi minkä pituiset tahansa, Hiusdonitsilla annat kampaukselle kuin kampaukselle kauniin ilmeen samalla sen käyttömukavuudesta nauttien.