Hiusöljy

175 Tuote
2680
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusöljy: hiuksiin jätettävä hoitotuote terveille ja kiiltäville hiuksille

Ovatko hiuksesi pörröiset, elottomat tai kuivat? Hiusöljy kietoutuu hellävaraisesti jokaisen yksittäisen hiuksen varteen tekemättä sitä kuitenkaan raskaaksi. Sen ansiosta hiukset näyttävät kiiltävämmiltä ja taipuisammilta. Hoitoöljy kosteuttaa hiuksia ja ravitsee niitä arvokkailla ainesosillaan. Se voi auttaa vähentämään hiusten haaroittumista ja korjata hiusten rakennetta. Parfumdreamsiltä löydät erilaisia tuotteita, jotka sopivat erilaisille hiustyypeille ja erilaisiin tarpeisiin.

Kuinka hiusöljy vaikuttaa?

Hiusöljyt koostuvat suureksi osaksi kasviöljyistä, jotka imeytyvät välittömästi hiuksiin, ilman että ne vaikuttaisivat rasvaisilta. Öljyt asettuvat kuin suojakalvo hiusten varteen. Tämä antaa kampauksellesi lisää kiiltoa ja taipuisuutta. Samalla kalvo suojaa hiusta ulkoisilta vaikutuksilta kuten kylmältä ja kuumalta, jotka voisivat vahingoittaa hiusten rakennetta. Hiusöljyn hoitavat ainesosat tunkeutuvat syvälle hiuksen sisään ja ravitsevat hiuksia arvokkailla ainesosillaan ja antavat hiuksille niiden tarvitsemaa kosteutta. Tuotteiden sisältämiä kasviöljyjä on erilaisia ja ne sopivat erilaisille hiustyypeille ja eri tarpeisiin:

  • Kookosöljy suojaa hiuksia kuivumiselta.
  • Jojobaöljy parantaa hiusten vastustuskykyä.
  • Oliiviöljy rauhoittaa rasittuneita hiuksia ja ravitsee kuivia latvoja.
  • Rypäleensiemenöljy parantaa päänahan verenkiertoa ja voi auttaa lisäämään hiusten kasvua.
  • Manteliöljy antaa elottomille, haaroittuville hiuksille lisää kosteutta.
  • Arganöljy auttaa pörröisiä, kuivia hiuksia tekemällä niistä kiiltävät ja taipuisat.

Vaikka sinulla olisi rasvoittuvat hiukset, voit käyttää intensiivisesti hoitavia hiusöljyjä. Muista kuitenkin aina valita sopiva tuote hiustyyppisi mukaan. Teepuuöljyä sisältävät hiusöljyt tasapainottavat talin tuotantoa. Ne estävät hiuksia rasvoittumasta liian nopeasti.

Mikä on paras hiusöljy?

Paras hiusöljy sisältää hiustesi tarpeiden mukaisia laadukkaita ainesosia. Sen vuoksi onkin suositeltavaa valita hiusöljy, joka ei sisällä silikonia. Keinotekoiset polymeerit saavat hiukset toki tuntumaan taipuisilta heti levittämisen jälkeen, mutta samalla ne estävät luonnollisia ainesosia pääsemästä tunkeutumaan syvälle hiukseen ja vaikuttamasta pitkäkestoisesti. Ajan myötä hiukset voivat kuivua ja muuttua hauraiksi.

Hiusöljy: näin sitä käytetään

Kosteisiin hiuksiin käytettynä hiusöljy täydentää hiusten muotoilurutiinisi. Levitä sitä hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen yhdestä kahteen tippaa hiuksiin ja latvoihin. Paksupiikkinen hiustenkuivaajalla. Öljy tekee hiuksista helpommin harjattavat ja helpottaa kampauksen tekemistä. Lisäksi hiusöljyt kuten arganöljy kietoutuvat yksittäisten suortuvien ympärille ja sulkevat kosteuden hiusten sisään. Näin hiuksista tulee kiiltävät ja terveen näköiset.

Kuivissa hiuksissa hiusöljyllä on suojaava vaikutus. Se peittää hiukset tekemättä niitä raskaiksi ja suojaa hiuksia UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Samalla se ehkäisee hiusten pörröisyyttä ja staattista latausta. Käytä hiusöljyä kuiviin hiuksiin ottamalla öljyä pari pisaraa kämmenelle ja hieromalla sitä käsiin. Lämmin iho tekee öljystä helpommin levittyvää. Levitä öljy nyt käsistä hitaasti ja tasaisesti ympäri hiuksia. Vältä kuitenkin hiusten tyveä ja päänahkaa, jotteivat hiukset rasvoittuisi liian nopeasti.

Jos hiukset ja latvat tuntuvat kovin kuivilta ja haurailta, käytä hiusöljyä tehokuurina. Öljy sisältää lipidejä, jotka varastoituvat hiusten tyveen. Näin hiukset muuttuvat pehmeämmiksi ja saavat oman silkkisen kiiltonsa takaisin. Tehokuurina käyttäessä hiero hiusöljyä kolmesta neljään tippaa ennen pesua kaikkialle hiuksiin. Noin 30–60 minuutin kuluttua pese öljy pois tavanomaisella shampoolla.

Osta hiusöljy parfumdreamsiltä

Hoitava hiusöljy on hyväksi muillekin kuin kuiville hiuksille. hiusten hoitotuotteet.