Ahava

161
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

AHAVA – hoitotuotteita Kuolleenmeren mineraaleista

Kuolleenmeren on tiedetty jo pitkään sisältävät runsaasti arvokkaita mineraaleja. Kosmetiikkatuotteissa näillä on hoitava ja ihoa parantava vaikutus. Vuosikymmenten ajan tiedemiehet tutkivat asiaa ja kehittivät erilaisia tapoja käyttää näitä mineraaleja hyväksi ihonhoidossa. Näin syntyi AHAVA-kosmetiikka.

AHAVAn toimipaikka on aivan Kuolleenmeren rannalla. Ainutlaatuinen luonto muistuttaa työntekijöitä joka päivä siitä, ettei luonnosta voi vain ottaa, vaan sitä on myös suojeltava.

Antiikin ajoista lähtien tunnettu mineraalien vaikutus ihon kauneudelle työllistää yrityksen sisäistä tutkimusryhmää. Tieteilijät yhdistävät nykyaikaisten hoitotuotteiden ominaisuudet luonnonvoimaan ja luovat innovatiivisia tuotteita. AHAVA-tuotteiden tavoitteena on vahvistaa ihoa, jotta se pysyy terveenä ja nuorena.

AHAVA-hoitotuotteiden periaate

AHAVA hyödyntää ja kunnioittaa luontoa. AHAVA-kasvotuotteet ja AHAVA-ihonhoitotuotteet sisältävät vain luonnon parhaita ainesosia. Näin ne myös vaikuttavat optimaalisesti. Lisäksi AHAVA-tuotteet ovat:

  • vegaanisia (olleet aina yrityksen perustamisesta lähtien
  • erittäin hyvin siedettyjä
  • vastuullisesti tuotettuja
  • parabeenittomia ja lisäaineettomia
  • eivät sisällä geenimuunneltuja ainesosia.

Kuollutmeri on valtaisa tärkeiden kivennäisaineiden, kuten natriumin, magnesiumin, kalsiumin ja kaliumin, lähde. Voitkin olla varma, että AHAVA-tuotteissa käytetään ainoastaan luonnollisia ainesosia. Ne tukevat ihoa sen uusiutumisessa ja voivat auttaa ihoa näyttämään selvästi paremmalta.

AHAVA-tuotteet eri tarkoituksiin

Meistä jokaiselle koittaa joskus päivä, jolloin huomaamme, ettei iho enää olekaan niin kiinteä ja sileä. Ikääntymisen mukanaan tuomat jäljet ovat täysin luonnollisia. Prosessia ei voi pysäyttää, mutta sitä voidaan hidastaa. Hyvällä hoidolla on mahdollista silottaa ensimmäiset juonteet ja ehkäistä tai hidastaa syvempien ryppyjen syntymistä. Juuri tähän tarkoitukseen AHAVA tarjoaa lukuisia erilaisia tuotteita.

Suuresta AHAVA-tuotteiden valikoimasta löytyykin niin miehille kuin naisillekin sopivia tuotteita, jotka sopivat juuri heidän oman ihonsa ominaispiirteisiin. Näin iho saa optimaalista hoitoa, suojaa ja vahvistusta.

Osta AHAVA-tuotteet netistä parfumdreamsiltä

AHAVA on luonnonkosmetiikan edelläkävijä. Vegaanisena PETA-hyväksyttynä yrityksenä se tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia mineraalipohjaisia tuotteita kasvojen ja ihon hoitoon. Laadukkaat, vegaaniset ihonhoitotuotteet kaikenikäisille naisille ja miehille ulottuvat aina silmänympärystuotteista kuorintoihin, kosteusvoiteisiin, naamioihin ja dermatologiseen kosmetiikkaan. Uutuustuotteiden lisäksi parfumdreamsin valikoimasta löytyvät myös suosituimmat AHAVA-tuotteiden klassikot.

AHAVA tarjoaa runsaasti erilaisia luonnollisia tuotteita kaikille ihotyypeille. Löydä nyt Kuolleenmeren kosmetiikka ja AHAVA-tuotteet parfumdreamsiltä.