Diesel hajuvesi

661
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Diesel hajuvesi – voimakkaille persoonille

Diesel ja hajuvesi ovat sanoja, joita ei ihan heti uskoisi kuulevansa samassa lauseessa. Vaatemerkillä Diesel on kuitenkin ollut jo joitain vuosia tuoksuja valikoimassaan – menestyksekkäästi. Ne liittyvät vahvasti vaatemerkin perustajan Renzo Rosson persoonallisuuteen. Diesel-hajuvedet onkin nimetty Rosson henkilökohtaisen moton mukaan: Only the Brave. Tämä tunnuslause on italialaiselle Rossolle niin tärkeä, että hän on antanut tatuoida sen vasempaan nilkkaansa.

Diesel Eau de Toilette ja Eau de Parfum

Vuodesta 1985 Renzo Rosso on ollut edelläkävijä vaatemerkillään Diesel. Vuonna 1995 Diesel julkaisi ensimmäisenä vaatemerkkinä verkkosivunsa. Kaksi vuotta myöhemmin Diesel oli ensimmäinen vaatemerkki, jolla oli oma verkkokauppa. Sen vuoksi onkin yllättävää, että yritys ei lähtenyt mukaan hajuvesibisnekseen ennen kuin vuonna 2007 miehille tarkoitetulla Diesel-hajuvedellä Only the Brave.

Kuten kaikki Rosson projektit myös hajuvesisarja oli alusta alkaen äärimmäinen menestys. Hajuvesipullon erottuvalla tyylillä oli merkittävä rooli sarjan menestyksessä aivan kuten vaatemuodissakin. Diesel-hajuvedet miehille myydään lasisessa nyrkkiä muistuttavassa pullossa, jonka esikuvana väitetään olleen Rosson oma käsi. Diesel-hajuvedet naisille sen sijaan pakataan särmikkääseen sydämenmuotoiseen pulloon, joka makaa sivullaan. Molemmat mallit ovat erottuvia ja selkeästi tunnistettavia.

SeuraavatDiesel-hajuvedet ovat erityisen suosittuja parfumdreamsin valikoimassa:

  • Diesel Sound of the Brave: Tämä Diesel Eau de Toilette miehille on suunniteltu rohkeille persoonille, jotka uskaltavat ilmaista vakaumuksensa. Upea pullo sulkee sisäänsä tuoksun, joka vakuuttaa raikkaudellaan ja samalla provosoi. Se avautuu sitrushedelmäisenä, vaihtuu ripaukseen salviaa ja pippuria ja päätyy lopulta meripihkan, patsulin ja myskin sekoitukseen.
  • Diesel Only the Brave: Maskuliinisella alkuperäistuoksulla on kuten muillakin miesten Diesel-tuoksuilla uskollinen kannattajakuntansa. Vaaleansininen pullo symboloi voimaa, itseluottamusta ja rohkeutta. Eri aromien monimutkainen sekoitus saa aikaan epätavallisen ja voimakkaan persoonallisen tuoksun. Latvatuoksun sitrusnuottien haihduttua tuoksussa on aistittavissa pitkään sydäntuoksun setrin, orvokin ja korianterin sekoitus ennen kuin se vaihtuu pihkan, nahan ja meripihkan nuotteihin. Vinkkimme: tämä tuoksu saa naisten sydämet lepattamaan.
  • Diesel Loverdose: Tämä naisille tarkoitettu Diesel Eau de Parfum on täydellinen kontrasti merkin miesten tuoksuille, sillä siitä huokuu naisellista intohimoa parhaimmillaan. Raikkaat appelsiininkukat muodostavat hennon ensituoksun, joka vaihtuu hasselpähkinän ja kaakaon voimakkaisiin sävyihin – aivan kuin suudelma, joka alkaa pehmeänä ja voimistuu vähitellen. Klassisen lopetuksen muodostavat patsuli ja ambra, jotka molemmat ovat tuoksuja, jotka on itämaissa yhdistetty intohimoon jo kaukaisista ajoista lähtien.

Osta Diesel hajuvedet parfumdreamsiltä

Tutustu Diesel-hajuvesiin parfumdreamsillä: tunnetun merkin hajuvedet ovat vaikuttava ja viehättävä kokemus. Diesel-hajuveden lisäksi löydät myös lukuisia muita kosmetiikkatuotteita, kuten vartaloemulsioita ja deodorantteja.