GLAMFUME

WHITE HEAVEN BEACH

"Dance with the waves, move with the sea. Let the rhythm of the water set your soul free." Vastustamattoman kaunis luonto vetää maagisesti puoleensa. Se yllättää Chrisin ja Crissin uteliaan rauhallisuuden tilalla, joka muuttuu syvällä tuntuvaksi liikutukseksi ja rauhalliseksi kiitollisuudeksi. Jos tässä muistossa värit tuoksuisivat, niin se tuoksuisi kristallinturkoosilta, kvartsinhopeiselta, ultramariinilta ja onnellisen sydämen punaiselta. Puhtaalta, ajattomalta ja kuvaamattoman kauniilta. Tämän ainutlaatuisen värien näytelmän Chris ja Criss ovat vanginneet uuteen tuoksuduoon WHITE HEAVEN BEACH.
White Heaven Beach

KEEP CALM AND LOVE SYLT

Elämä Syltin saarella tarkoittaa elämistä harmoniassa ja sopusoinnussa luonnon kanssa. Täällä aikaa viettävä kadottaa ajantajunsa, löytää sisäisen rauhan, rentoutuu ja nauttii kauneimpien hetkien monipuolisuudesta. Chris ja Criss rakastavat sielunrauhaa Syltin saarella sekä hidastuksen positiivista tunnetta, joka auttaa tankkaamaan luovaa energiaa uusiin ideoihin. KEEP CALM AND LOVE SYLT on heidän henkilökohtainen rakkaudentunnustuksensa lempisaarelleen, unohtumattomien hetkien ja tunteiden kohteelle. Henkilökohtaisten muistojen tukemana on syntynyt viisi tuoksua, jotka heijastavat saaren kauneimpia puolia.
Tutustu nyt

 

Etelä sydämessä - inspiraatio

Kun glamour yhdistyy parfyymiin, syntyy jotakin ainutlaatuista: GLAMFUME! Chris ja Criss ovat äiti ja tytär, jotka kumpikin rakastavat ja elävät tuoksujen maailmaa. Lukemattomilta matkoilta kerätyt kokemukset ja vaikutteet herättivät molemmissa toiveen inspiraatioiden muuntamiseksi todellisiksi tuoksuelämyksiksi. Näin he kehittivät yhteistyössä Grassen, tuoksujen maailman pääkaupungin kahden kokeneimman parfymöörin kanssa GLAMFUME-tuoksumallistot. Yhteinen motto: "Meidän rakkautemme ja intohimomme sijoitamme yhdessä tuoksukokoelmiin, jotta voisimme rikastuttaa, hemmotella ja hurmata tuoksujen ystävät epätavallisilla tuoksuelämyksillä!"

 
Glamfume