Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Suihkuöljy: kosteuttavaa, ravitsevaa hoitoa ihollesi

Suihkuöljy sopii erityisen hyvin kuivalle, herkälle ja ärtyneelle iholle. Se puhdistaa yhtä hyvin kuin tavallinen suihkugeeli ihoa samalle intensiivisesti hoitaen. Suihkuöljyt ovat ominaisuuksiltaan kosteuttavia ja ne pudistavat ihon hellävaraisesti, joten niitä voi käyttää huoletta päivittäin. Ne tarjoavat iholle intensiivistä kosteutusta ja hoitavat ravitsevilla ainesosillaan, mikä tekee ihon rasvaamisesta suihkun jälkeen tarpeetonta.

Kenelle suihkuöljyt sopivat?

Toistuva suihkussa käyminen on erityisen haitallista kuivalle ja herkälle iholle, koska pesun yhteydessä iholta poistuu lian lisäksi myös tali, joka suojaa ihoa kuivumiselta ja taudinaiheuttajilta. Suihkuöljy puhdistaa hellävaraisesti samanaikaisesti hoitaen. Se jättää ihon pinnalle kevyen öljykalvon, joka estää ihoa menettämästä kosteutta. Samalla suihkuöljy vähentää kuivaan ihoon liittyvää kutinaa ja hilseilyä. Näin iho tuntuu sileältä ja pehmeältä käytön jälkeen.

Suihkuöljyt eivät sovellu vain kuivalle ja herkälle iholle. Jos käyt suihkussa hyvin usein, suihkuöljy on hellävaraisempi puhdistusaine kuin perinteinen suihkugeeli. Suihkuöljy poistaa iholta hellävaraisesti kuolleet ihosolut, talin ja bakteerit. Samalla sen sisältämät lipidit hoitavat ihoa intensiivisesti. Koska öljyt eivät kuivata ihoa ja ärsyttävät vain erittäin harvoin, ne sopivat lähes kaikille ihotyypeille.

Varsinkin, jos sinulla on aikaa vain pikasuihkulle eikä ihon rasaamiseen, suihkuöljyn kosteuttavat ominaisuudet estävät epämiellyttävän kiristyksen tunteen iholla. Käyttämällä suihkuöljyä iho saa takaisin kimmoisuutensa ja näyttää sileämmältä. Jos sinulla on rasvainen iho, kannattaa pesuaineeksi valita tavallinen suihkugeeli, sillä suihkuöljyn sisältämä öljy voi kuormittaa ihoa liikaa.

Mitä ainesosia suihkuöljyt sisältävät?

Monet valmistajat lisäävät kuivalle iholle tarkoitettuihin suihkuöljyihin bisabololia ja pantenolia, sillä ne kosteuttavat ja uudistavat ihoa ja nopeuttavat punoituksen ja pienten haavojen paranemista. Karitevoi ) (sheavoi) kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se tekee ihosta pehmeän rauhoittaen sitä ja lievittäen kutinaa. Pieni määrä sitruunahappoa varmistaa hieman happaman pH:n.

Kuinka suihkuöljyä tulisi käyttää?

Suihkuöljyn käyttö ei eroa perinteisten suihkugeelien käytöstä. Ota hieman öljyä kämmenellesi ja vaahdota kevyesti pienellä määrällä vettä. Levitä hellävarainen vaahto kostealle iholle. Hiero sitä muutaman minuutin ajan, jotta hyvää tekevät, ravitsevat ainesosat pääsevät vaikuttamaan rauhassa. Huuhtele suihkuöljy huolellisesti pois lämpimällä vedellä. Koska suihkuöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa intensiivisesti, et tarvitse suihkun jälkeen mitään ylimääräistä voidetta. Jos ihosi on erittäin kuiva, voit käyttää kosteusvoidetta, joka kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta ympäristövaikutuksilta.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube