Shampoo hiustenlähtöön

7 Tuote
1
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Shampoo hiustenlähtöön – toimiiko se todella?

Hiustenlähtö voi koskettaa niin miehiä kuin naisiakin. Shampoo hiustenlähtöön toimii ensiapuna ja on helppo ottaa osaksi hoitorutiineja. Vaikka et odottaisi ihmeitä, hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo voi tukea hiuspohjaa ja vahvistaa hiusjuuria. Näin se voi auttaa pidentämään hiustesi elinikää.

Ihan ensiksi on tärkeää ottaa selvää, onko kyse todella hiustenlähdöstä. Näin on vasta, kun sinulta lähtee pidemmän aikaa yli 100 hiusta päivässä. Tämän huomaa parhaiten hiuksia harjatessa, mutta hiuksia voi jäädä myös pyyhkeeseen tai tyynylle. Kaikki vähäisempi hiusten irtoaminen on täysin normaalia, eikä anna tarvetta käyttää hiustenlähtöä ehkäisevää shampoota. Myös lisääntynyt hiusten katkeilu näkyä lisääntyneenä irtohiusten määränä hiuksia harjatessa. Tähän kuitenkin auttaa ravitseva hiusten kosteutuskäsittely.

Shampoo hiustenlähtöön: kuinka se vaikuttaa?

Naisilla hormonitoiminnan vaihtelut vaikeuttavat elämää ja voivat aiheuttaa lisääntynyttä hiustenlähtöä. Miehillä puolestaan hiustenlähtö liittyy yleensä ikään ja geneettiseen perimään. Hiustenlähtöön tarkoitetut shampoot eivät voi estää väistämätöntä, mutta ne voivat hidastaa sitä, sillä tällainen shampoo vaikuttaa seuraavasti:

  • Stimuloi hiustuppia: kiihdyttää hiusten uudistumista ja kasvua suoraan hiusjuurista.
  • Voimistaa verenkiertoa: päänahka saa paremmin happea ja ravinteita.
  • Parantaa hiusten kasvua: hiustenlähtöä ehkäisevät shampoot tukevat päänahan yleistä terveyttä ja vahvistavat näin ollen hiusten kasvua.

Normaalisti hiukset ovat jopa kahdeksan vuotta vanhoja ennen kuin ne putoavat pois. Useat hiustenlähtöä ehkäisevät shampoot vaikuttavatkin suoraan hiusten kasvuvaiheeseen ja pyrkivät pidentämään sitä stimuloimalla ja ravinteilla.

Mitä ainesosia käytetään hiustenlähtöä ehkäisevässä shampoossa?

Kofeiini vaikuttaa ennen kaikkea verenkiertoa kiihdyttävästi. Useat valmistajat käyttävät sitä, sillä se voi vaikuttaa positiivisesti hiusten kasvuun. Tauriini puolestaan voi auttaa stimuloimaan hiusjuurten energiatasapainoa ja parantaa näin niiden kasvua. Kasviuutteiden, kuten punahatun, uskotaan parantavan hiustupen hormonituotantoa. Aloe veran sisältämät vitamiinit voivat myös auttaa vahvistamaan hiusjuuria.

Erityinen shampoo hiustenlähtöön naisille on usein vahvistettu hoitavilla ainesosilla, jotka torjuvat vapaita radikaaleja ja vähentävät näin hiusten vaurioita. Varmista ostaessasi, että valitset tuotteen, joka ei sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Nämä ainesosat nimittäin kuormittavat päänahkaa ja saattavat näin ollen mitätöidä kokonaan hiustenlähtöä ehkäisevän shampoon vaikutuksen.

Shampoo hiustenlähtöön – näin vahvistat sen vaikutusta

Useat hiustenlähtöön tarkoitetut shampoot perustuvat erilaisten vaikuttavien ainesosien yhdistelmään. Vaikuttavia aineita löytyy niin shampoista kuin selvitysharja voi olla hyvä vaihtoehto.

Osta shampoo hiustenlähtöön parfumdreamsiltä

Shampoot hiustenlähtöön miehille ja naisille sekä muut tehokkaat ratkaisut hiustesi hyväksi löydät parfumdreamsiltä. Vahvista hiusten kasvua ja vähennä hiustenlähtöä erityisillä sitä varten kehitetyillä tuotteilla. Tilaa tuotteet nyt helposti netistä ja hemmottele hiuksiasi niiden ansaitsemalla hoidolla.