Tuoksukynttilät

359 Tuote
51
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Osta tuoksukynttilöitä verkosta – tuoksuvia kynttilöitä miellyttävään tunnelmaan

Tuoksukynttilät muuttavat jokaisen kodin harmoniseksi hyvän olon keitaaksi jättäen huoneeseen tuoksullaan miellyttävän tunnelman. Erilaisten tuoksusuuntausten onnistunut yhdistelmä sekä lepattava kynttilänvalo luovat lisäksi tehokkaasti tunnelmaa. Löydä parfumdreamsin suuresta valikoimasta aistilliset tuoksukynttilät ihaniin hetkiin.

Erityylisiä tuoksukynttilöitä

Lasiastiassa olevat tuoksukynttilät ovat erityisen rakastettuja ja ajattoman klassisia. Tällaiset huonetuoksut eivät ainoastaan näytä todella hienostuneilta, vaan ne ovat lisäksi hyvin käytännöllisiä. Niistä sulanut vaha ei pääse nimittäin karkaamaan. Kannellisissa lasipurkeissa olevilla tuoksukynttilöillä, joita ovat esimerkiksi Yankee Candlen® kynttilät, on eräs toinenkin etu. Lasiastiassa huonetuoksun aromi säilyy pitkään eikä pölykerrosta pääse kertymään kynttilän vahan päälle, jonka väri on suunniteltu vastaamaan tuoksua. Samalla tuoksukynttilä palaa voimakkaammin ja pidempään, koska sulanut vaha pääsee kovettumaan ongelmitta uudelleen lasiastiassa.

Lasiastioissa tulevien kynttilöiden lisäksi hienoja, laadukkaasta tuoksuvahasta valmistettuja tuoksukynttilöitä on saatavilla posliiniastioissa, jotka tekevät kynttilöistä tuoksuvia sisustuselementtejä. Näiden kauniiden taideteosten elegantti ulkomuoto huokuu ylellistä charmia, ja pelkistetty malli sopii lähes kaikkiin sisustustyyleihin. Minimalistiseen miljööseen tunnelman luojiksi sopivat erinomaisesti myös metalliastioissa olevat tuoksukynttilät.

Minkä tuoksukategorian valitsen tuoksukynttilään?

Olipa tuoksukynttilän malli mikä tahansa, tuoksukynttilät ovat etenkin niiden monipuolisten tuoksunuottien takia erittäin kysyttyjä. Intensiivinen aromi vapautuu usein huoneeseen ilman palavaa liekkiäkin ja kietoo huoneen miellyttävään ja rentouttavaan tunnelmaan. Yleensä huonetuoksut, olipa kyse kynttilöistä, suihkeista tai eteerisistä öljyistä, jaetaan seuraaviin tuoksukategorioihin:

  • Kukkaiset tuoksukynttilät, esimerkiksi jasmiini-, ruusu- tai laventelikynttilät, muuttavat kotoisan olohuoneen kukkakeitaaksi.
  • Hedelmäiset tuoksukynttilät, jotka tuoksuvat sitruunalta, bergamotilta tai limetiltä, elvyttävät aisteja ja edistävät samalla keskittymiskykyä.
  • Raikkaat tuoksukynttilät, joissa hajuna on esimerkiksi puuvilla, tuoksuvat ihanasti puhtailta pyykeiltä tai tuovat mieleen raikkaan mereltä tulevan henkäyksen.
  • Puuterimaiset tuoksukynttilät, esimerkiksi vaniljalta tuoksuvat, yhdistetään yleensä puhtauteen ja lämpöön.
  • Puumaiset tuoksukynttilät, joiden aromina on santelipuu tai setri, ovat sen sijaan hyvin maskuliinisia ja voimakkaita.

Millainen on hyvä tuoksukynttilä?

Tuoksukynttilöiden ainoa erottava tekijä ei ole niiden pitkä paloaika. Huomattavasti tärkeämmän eron muodostavat niissä käytetyt yksittäiset raaka-aineet. Ensinnäkin niiden on oltava huolellisesti käsiteltyjä, ja toisekseen niiden täytyy olla riittävän laadukkaita. Yleensä tuoksukynttilät on tehty parafiinivahasta, soijavahasta tai mehiläisvahasta.

Tuoksuva kynttilä ei tietenkään synny pelkästään vahasta. Huonetuoksu viimeistellään täydellisesti yhteensopivilla tuoksuöljyillä. Yleensä kynttilän öljypitoisuus on monin kerroin suurempi kuin esimerkiksi klassisessa eau de parfumissa. On tärkeää tietää, että mikä tahansa öljy ei sovellu tuoksukynttilään, sillä liekin sytyttäminen saattaa johtaa lasin nokeentumiseen tai vastaaviin seikkoihin.

Osta edullisesti tuoksukynttilöitä – tutustu parfumdreamsin laajaan valikoimaan

Hedelmäistä, kukkaista tai puumaista: parfumdreamsin verkkokaupassa on tarjolla paljon edullisia tuoksukynttilöitä, jotka ovat yhtä herkkiä ja ylellisiä kuin parfyymi. Anna eri tuoksukategorioiden inspiroida sinua ja tilaa uusi tuoksukynttilä edullisesti verkosta.