Partahöylät ja terät

22 Tuote
13
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Partahöylät ja -tarvikkeet – sileä iho ja vastuullinen ajo

Kauan ennen kuin oli olemassa moniteräisiä partakoneita, miesten maailmaa hallitsivat partahöylät. Sittemmin ne enimmäkseen katosivat markkinoilta, mutta ovat nyt palanneet takaisin, ja niitä onkin saatavana nykyään monina eri versioina. Mikä höylistä tekee erityisiä: Partahöylä koostuu yleensä vain kahvasta ja yhdestä terästä. Koska höylässä ei ole teräsuojaa, on syytä kuitenkin olla varovainen partaa ajettaessa. Kun olet oppinut oikean tekniikan, on veitsesi luotettava, käytännöllinen ja kestävä parranajoväline.

Partahöylät ja -tarvikkeet klassiseen parranajoon

Miehet eivät ole ainoita, jotka voivat käyttää partahöylää karvojen ajeluun. Yhä useammat naiset siirtyvät perinteiseen tapaan ajaa karvat ja valitsevat siihen perinteisen menetelmän. Koska toisin kuin monet muut karvanajovälineet, partahöylät ja -tarvikkeet eivät tuota ikävää muovijätettä. Parranajo käy helposti, jos noudatat muutamaa pientä vinkkiä:

  • Ihon valmistelu parranajoa varten: Paras hetki työstää ihoa partahöylällä on silloin, kun karvat ovat noin 5–6 millimetriä pitkät. Iho on paras ajella suihkun tai kylvyn jälkeen. Sen jälkeen iho on pehmeä ja huokoset auki. Tämä helpottaa parranajoa huomattavasti.
  • Käytä parranajogeeliä tai partavaahtoa: Käytä pestylle ja pehmitetylle iholleparranajogeeliä tai partavaahtoa . Näin iho on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla ja partahöylä liukuu entistä tehokkaammin ajettavilla alueilla.
  • Aseta partahöylä oikein: huolellisen ja turvallisen parranajon varmistamiseksi partahöylän tulee liukua iholla 30 asteen kulmassa. Aja parta useilla lyhyillä vedoilla. Parranajoon kannattaa varata riittävästi aikaa, jotta se onnistuu ilman haavoja.
  • Ihon puhdistaminen ja hoito: Kun olet lopettanut parranajon, sinun on poistettava iholta kaikki jäljellä olevat karvat ja parranajoaineet. Iholle on järkevää levittää hoitovoidetta tai -balsamia, sillä se hoitaa ja rauhoittaa ihoa.

Älä pese ainostaan ihoa parranajon jälkeen. Puhdista myös partahöylä ja kuivaa se huolellisesti. Poista kaikki karvat löysäämällä partakoneen päätä. Voit tehdä sen löysäämällä ruuvia ja poistamalla kaikki parranjäämät. Näin terä on valmis seuraavaa kertaa varten.

Tyylikäs parta partahöylällä ja -tarvikkeilla

Partahöylä tulee harvoin yksin. Usein se toimitetaan kätevinä setteinä, joihon kuuluu erilaisia lisäosia. Laukun lisäksi mukana voi tulla höyläpidike ja partasuti. Kaikki tarvikkeet onnistuneeseen parranajoan ovat valmiina.

On kuitenkin tärkeää käyttää kaikkia osia oikein ja puhdistaa ne hyvin käytön jälkeen. Partahöylä toimii juuri niin hyvin kuin sen käyttö. Käytä partavaahdon tasaiseen ja runsaaseen levittämiseen partasutia. Hyödynnä partahöylän painoa karvojen ajamiseen iholta kevyesti painaen .

Tutustu erilaisiin partahöyliin ja -tarvikkeisiin parfumdreamsilla

Partahöylät elävät tällä hetkellä todellista uutta tulemistaan. Ne toimivat luotettavasti, on valmistettu parhaista materiaaleista eivätkä sisälllä muovia. Lisäksi terä on vaihdettava vain satunnaisesti. Ei-toivottua roskajätettä ei siis synny. parfumdreamsista löydät monia tyylikkäitä partahöyliä ja -tarvikkeita, jotka tekevät parranajosta tästä eteenpäin todellisen elämyksen.