Hiusten muotoilutuotteet

832 Tuote
4423
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusten muotoilutuotteet tekevät kampauksestasi upean

Hiusten muotoilu on useille ihmisille tärkeä osa päivittäistä kauneudenhoitoa. Hiusten laitto hiusten muotoilutuotteilla, harjaaminen ja kampauksen teko vahvistavat itsetuntoa ja tukevat yleistä hyvinvointia. Sillä kun viihdymme omassa kehossamme ja kampauksessamme, voimme aloittaa päivän hymyssä suin ja hyvinvointi säteilee myös ulospäin.

Löydä itsellesi sopivat hiusten muotoilutuotteet

Hiusten muotoilutuotteita on saatavana lukemattomia erilaisia, ja se millainen tuote kullekin sopii ja mistä kukin pitää, riippuu muun muassa seuraavista tekijöistä:

 • hiusten pituus
 • hiusten paksuus
 • hiusten rakenne
 • haluttu vaikutus ja tehtävä kampaus.

Esimerkiksi pitkien hiusten rentoihin Beach Waves -laineisiin tarvitaan täysin erilaisia tuotteita kuin tarkkoihin nutturakampauksiin. Muotoilutuotteiden valikoima on kuitenkin niin suuri, että jokainen löytää varmasti itselleen sopivan tuotteen.

Millaisia hiusten muotoilutuotteita on saatavana?

Hiusten muotoilutuotteita löytyy monia erilaisia monilta useilta eri merkeiltä. Suosituimpia muotoilutuotteita ovat muun muassa seuraavat:

 • Muotovaahto: Antaa hiuksille pitoa ja lisää tuuheutta. Sopii myös kiharien hiusten muotoiluun. Osassa muotovaahdoista on lisäksi lämpö- tai UV-suoja, joka antaa hiuksille lisäsuojaa.
 • Lämpösuojasuihke: Hiusten lämpösuojaa käytetään ennen föönin, suoristusraudan tai kihartimen käyttöä ehkäisemään hiusten vaurioitumista laitteiden korkean kuumuuden vuoksi. Tämä auttaa hiuksia säilyttämään kiiltonsa ja estää niitä muuttumasta hauraiksi ja katkeileviksi.
 • Hiusgeeli: Antaa voimakasta pitoa ja pitää hiukset halutussa muodossa. Hiusgeeli auttaa tarkassa muotoilussa ja korostuksissa.
 • Hiusvaha: Hiusvaha tekee hiuksista helpommin kammattavat. Se antaa hiuksille pitoa, mutta ei ole kuitenkaan niin tarkka kuin hiusgeeli ja jättää luonnollisen lopputuloksen.
 • Hiuskiinne: Hiuskiinne tai hiuslakka kiinnittää kaikenlaiset kampaukset ja sopii viimeistelytuotteeksi. Sen käyttö on helppoa ja se pitää kampauksen muodossaan.
 • Kuivashampoo: Ensisijassa kuivashampoot ovat hoitotuotteita, mutta lisäksi ne helpottavat hiusten muotoilua. Etenkin ohuista hiuksista tulee vähemmän liukkaat kuivashampoon ansiosta. Näin niihin on helpompi saada tuuheutta ja kampaus pysyy paremmin.
 • Muotoilutuotteet kiharoille: Kiharoiden hiusten tarpeet poikkeavat sileistä hiuksista, ja ne tarvitsevatkin erityisiä muotoilutuotteita pysyäkseen kuosissa. Kiharoiden hiusten muotoilutuotteet, kuten kiharavoide, kiharavaahto tai kiharasuihke antavat kiharoille tarpeen mukaan pitoa, tekstuuria, tuuheutta tai kiiltoa.

Osta hiusten muotoilutuotteet parfumdreamsiltä

Se, mikä on paras hiusten muotoilutuote juuri sinulle, riippuu siitä, mitä aiot tehdä. Jos tarkoituksesi on muotoilla lyhyitä hiuksia ja toivot niihin hyvää pitoa, hiusgeeli tai hiusvaha ovat oivia vaihtoehtoja. Jos taas haluat kiinnittää nutturakampauksen ja toivot sen pysyvän kauniina koko päivän, valintasi on hiuskiinne. Tutustu erilaisiin hiusten muotoilutuotteisiin parfumdreamsillä ja loihdi itsellesi upea kampaus.