Hiuslenkit

21 Tuote
1
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiuslenkit: Pitkän tukan uskollinen kumppani

Hiuslenkit ovat yksi tärkeimmistä hiustarvikkeista, jotka pitävät hiukset kiinni ja aisoissa. Niiden avulla poninhäntä, letti tai nuttura pysyy siistinä koko päivän. Perinteisten hiuslenkkien lisäksi löydät parfumdreamsin valikoimasta kangaspäällysteisiä ja kuviopintaisia hiuslenkkejä, hiusdonitseja ja spiraalihiuslenkkejä. Osa näistä sopii myös tyylikkääksi rannekoruksi, joka odottaa kärsivällisesti ranteessa seuraavaa käyttökertaa.

Tilaa hiuslenkit parfumdreamsilta

Parfumdreamsilta löydät suuren valikoiman eri muotoisia, värisiä ja kokoisia hiuslenkkejä. Klassikoihin kuuluvat yksinkertaisen näköiset hiuslenkit ilman metallikiinnikkeitä, joita voit käyttää erilaisten kampausten luomiseen. Ne sopivat yhtä hyvin poninhäntään kuin letteihin tai tyylikkääseen nutturaan. Hiuslenkit pysyvät napakasti hiuksissa, eivät luista ja tarjoavat siten luotettavan pidon koko päiväksi.

  • Kangaspäällysteiset hiuslenkit: Pehmeän kangaspäällysteen ansiosta hiuslenkit ovat hellävaraisia hiuksen rakenteelle. Ne eivät tunnu epämiellyttäviltä poninhäntää tai lettiä tehdessä tai irrottaessa. Mallit venyvät mutta eivät repeä. Tämän ansiosta ne mukautuvat joustavasti tukan paksuuteen rikkoutumatta.
  • Minihiuslenkit: hyvin pienet hiuslenkit sopivat ohuiden tehosteiden tai lettikampausten kiinnittämiseen. Hiustarvikkeissa on pehmeä rakenne, ne eivät vaadi metallikiinnikettä eivätkä jätä painaumia. Punotut hiuslenkit ovat erityisen joustava vaihtoehto. Niitä on mukava käyttää, eivätkä ne aiheuta päänsärkyä, vaikka ne istuisivat napakasti.
  • Hiuslenkit, joissa on aaltoileva rakenne: tyylikäs hiuskoriste, joka ei ainoastaan korista poninhäntää ja nutturaa, vaan elegantin ja ajattoman muotoilunsa ansiosta ne myös sopivat rannekoruksi. Hiuskoristeinakin toimivat hiustarvikkeet vakuuttavat korkealla käyttömukavuudellaan. Ne pitävät hiukset luotettavasti paikallaan aiheuttamatta epämiellyttävää paineen tunnetta tai kiristämistä. Uusi punottu rakenne estää hiuksia jäämästä hiuslenkkiin kiinni. Hiuslenkki voidaan irrottaa ilman epämiellyttävää vetämistä.

Hiusdonitsia valitessa, mieti milllaisia kampauksia haluat tehdä. Myös hiuslaatu vaikuttaa valintaan. Jos sinulla on ohuet hiukset, käytä kangaspäällysteisiä hiuslenkkejä, mikä takaa sen, että hiukset pysyvät luotettavasti kiinni. Muodikkaampi vaihtoehto ovat hiusdonitsit, jotka voi valita aina kulloisenkin asun mukaan. Paksuihin hiuksiin sopivat spiraalimaiset hiuslenkit, jotka antavat tukevan pidon päälaelle sidotulle poninhännälle tai letille.

Pidä hiukset varovasti yhdessä spiraalimaisilla hiuslenkkeillä

Spiraalihiuslenkit muistuttavat ulkonäöltään lankapuhelimen kaapelia. Spiraalit on valmistettu joustavasta synteettisestä hartsista tai silikonista. Niitä on mukava käyttää, ja ne antavat riittävästi kestoa leteille, nutturoille ja puolinutturoille. Kangaspäällysteisiin malleihin verrattuna ne ovat paljon hygieenisempiä, koska ne eivät ime itseensä kosteutta ja hikeä.

Spiraalimainen hiuslenkki asettuu löysästi hiuksia vasten. Se antaa kuitenkin kampaukselle luotettavan pidon ilman paineen tunnetta, joten liian tiukan poninhännän aiheuttamat jännityspäänsäryt kuuluvat menneisyyteen. Spiraalimaiset hiuslenkit voidaan irrottaa helposti ja vetämättä, vaikka hiukset olisivat märät. Toisin kuin perinteinen hiuslenkki, elastinen kierre on hellävarainen hiusrakenteelle. Se ei taita hiusta, joten hiukset säästyvät mahdolliselta halkeilulta.

Onko spiraalihiuslenkkisi löystynyt? Ei hätää: Laita hiuslenkki yksinkertaisesti kuumaan vesiastiaan. Näin se vetää itsensä takaisin kasaan ja näyttää kuin uudelta.