Kynsiviilat

19 Tuote
20
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kynsiviilat – ehdoton tarvike kynsienhoitoon

Kynsiviiloja on monenlaisia, mutta yksi asia on niille yhteistä: voit lyhentää ja muotoilla kyntesi niillä tarkasti. Toisin kuin esimerkiksi kynsisaksilla ja kynsileikkureilla, kynsiviiloilla voit käsitellä kynsiäsi paljon hallitummin ja luoda niihin juuri sen muodon, jonka haluat.

Kynsiviilat eroavat toisistaan ennen kaikkea karkeuden ja valmistusmateriaalin osalta. Hyvin karkeissa kynsiviiloissa on vähemmän rakeita. Ne sopivat erinomaisesti hyvin vahvoille sormen- ja varpaankynsille. Kynnet on sitä paitsi erittäin nopea lyhentää tällaisella viilalla. Hienot kynsiviilat sisältävät enemmän rakeita. Ne ovat täydellinen valinta, kun haluat muotoilla kyntesi, kun kyntesi ovat lohkeilevat tai kun haluat viilata vain pieniä kohtia.

Millaisia kynsiviiloja on olemassa?

  • Lasiviilat: Lasiset kynsiviilat ovat hyvin pitkäkestoisia ja hellävaraisia kynsille. Ne soveltuvatkin täydellisesti lohkeileville kynsille.
  • Safiiriviilat: Myös nämä viilat ovat pitkäkestoisia. Ne tosin sopivat paremmin vahvoille ja paksuille kynsille, koska viilat ovat melko karkeita.
  • Hiekkapaperiviilat: Hiekkapaperilla päällystetyt viilat ovat hyvin edullisia, mutta ne eivät kestä kovinkaan pitkään. Ne sopivat hyvin vahvoille kynsille. Karkeat hiekkapaperiviilat soveltuvat erinomaisesti myös geelikynsille.

Käytä kynsiviiloja oikein

On muutama asia, joihin kannattaa kiinnittää huomiota kynsiä viilatessasi – varsinkin, jos kyntesi ovat herkät tai lohkeilevat.

  • Viilaa kynsiä vain, kun ne ovat aivan kuivat. Jos kynnet ovat vielä kosteat, on suurempi riski, että ne halkeavat viilauksen jälkeen.
  • Aloita karkeammalla kynsiviilalla, kun haluat lyhentää reippaasti kynsiäsi. Jos kyntesi ovat lohkeilevat, käytä myös lyhentämiseen hienompaa kynsiviilaa.
  • Mikäli haluat muotoilla kyntesi tiettyyn muotoon, käyttöön sopii parhaiten hieno kynsiviila.
  • Lohkeilevia kynsiä tulisi viilata aina vain yhteen suuntaan. Se karhentaa vähemmän kynttä ja ehkäisee siten kynnen liuskoittumista.

Voit käyttää viilauksen jälkeen kynnenkovettajaa. Se vahvistaa kynsiäsi ja sopii täydellisesti värikkään kynsilakan aluslakaksi.

Osta kynsiviiloja parfumdreamsiltä

Laadukkaalla kynsiviilalla, joka sopii kynsillesi, viet kynsien hoidon seuraavalle tasolle. Valitsetpa lasiviilan, safiiriviilan tai hiekkapaperiviilan, parfumdreamsiltä löydät juuri sen tuotteen, joka antaa kynsillesi parhaan muodon.