KMS

87
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

KMS: tuotteita kaikille hiustyypeille

Vuonna 1976 Gary Smith, Dick Kornfield ja Jamey Mazzotta perustivat Kalifornian Reddingissä merkin nimeltä KMS. Biokemistinä Mazzottan intohimo oli luoda innovatiivisia sekoituksia korkealaatuisista ainesosista. Hän tutki mikroskoopin avulla niiden erityistä vaikutusta hiukseen ja loi edistyksellistä läpinäkyvyyttä siitä, kuinka tehokkaita KMS-hiustenhoitotuotteet alusta alkaen olivat. Tuolloin vielä nuoresta tuotemerkistä kehittyi nopeasti hiustenhoidon edelläkävijä, joka teki vaikutuksen sekä miehiin että naisiin tehokkailla tuotteillaan.

KMS-tuotteet todistetusti toimivalla TRIfinity-teknologialla

KMS inspiroi laajalla valikoimallaan shampoita, hoito- ja muotoilutuotteita, joita on mahdollista yhdistellä miten tahansa. Tämän mahdollistaa niin sanottu TRIfinity-teknologia, jonka avulla saat parhaan mahdollisen hyödyn irti jokaisesta hiustyylistä. Innovatiivinen kolmivaiheinen järjestelmä perustuu KMS:n kehittämään systeemiseen lähestymistapaan, joka sisältää seuraavat:

  • START-tuotteet, joihin on sisällytetty AHA-Structure-Complex, joka parantaa hiuksen rakennetta ja soveltuu muotoilun valmisteluun.
  • STYLE-tuotteet, jotka koostuvat innovatiivisista muotoiluainesekoitteista ja täyttävät erirakenteisten hiusten yksilölliset muotoilutarpeet.
  • FINISH-tuotteet Flexible-Sealing-Compounds -ainesosilla pidentävät muotoilun kestoa, suojaavat kosteudelta ja saavat hiuslookin kestämään jopa kolme päivää.

KMS-tuotteet ovat saaneet inspiraationsa trendikkäistä tyyleistä, joita valmistajat keräävät ympäri maailmaa, niin catwalkeilta kuin kadulta. Yksinkertainen START-, STYLE- ja FINISH-ryhmittely tekee tuotteiden valinnasta lastenleikkiä. Laadukkaiden täydellisesti yhteensopivien ainesosien ansiosta KMS-hiustuotteet tarjoavat huippusuorituskykyä ja upeasti viimeistellyn kampauksen.

KMS-hiustenhoitotuotteet erilaisiin tarpeisiin

KMS on ihanteellinen kumppani kauniille ja hoidetuille hiuksille. Innovatiiviset, erittäin tehokkaat KMS-tuotteet soveltuvat erilaisiin tarpeisiin. Hiusasiantuntijalla on ratkaisu lähes jokaiseen hiusongelmaan, olipa kyse sitten hilseestä, hiusten halkeilusta, pörröisyydestä, kuivista latvoista tai lässähtäneistä kiharista. Shampoot, hoitoaineet ja muotoilutuotteet sisältävät nykyaikaisia ainesosia, jotka täyttävät korkeimmatkin vaatimukset.

Monet KMS-tuotteet, kuten kuivashampoo, muovailuvaha tai hiuksiin jätettävä hoitoaine, ovat olleet valikoimassa pysyvästi jo vuosia. Lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia trendituotteita, kuten pestäviä värisuihkeita, jolla hiusväriä voi vaihtaa mielen mukaan, tai palashampoita, jotka eivät vaadi muovipakkausta. Suosittuihin sarjoihin kuuluvat seuraavat:

  • KMS Addvolume: Tuotesarja on räätälöity täydellisesti hienojen hiusten tarpeisiin. Yksittäisten tuotteiden yhteispeli antaa hiuksille enemmän pitoa ja muodostaa luotettavan perustan pitkäkestoisille hiustyyleille.
  • KMS Colorvitality: Värjättyihin hiuksiin liittyy erityistarpeita. KMS auttaa sinua säilyttämään värin hehkun mahdollisimman pitkään. Värjättyjen hiusten tuotesarja tarjoaa myös erityishoitoa vaaleille hiuksille antaen niille kauniin hehkun.
  • KMS Hairplay: Tästä sarjasta löydät tuotteita, kuten hiusgeelejä, -vahoja ja -suihkeita, jotka antavat hiustyylillesi kestävyyttä tekemättä hiuksista raskaita. Tekstuurit ovat silti niin kevyitä, että hiukset tuntuvat luonnollisilta ja kampaus kestää koko päivän.

Monet tuotesarjat sisältävät myös lahjapakkauksia, jotka koostuvat KMS-hiustenhoitotuotteista. Ne soveltuvat hiusten puhdistamiseen, hoitamiseen ja muotoiluun. Pakkauksiin sisältyy shampoo, hoitoaine ja hiuskiinne. Tuotteet sopivat täydellisesti yhteen ja koska ne on pakattu tyylikkääseen kosmetiikkalaukkuun, ne sopivat mukaan matkalle, testattavaksi tai tuliaiseksi.

Osta KMS-tuotteet parfumdreamsilta edullisesti

Professionaaliset KMS-puhdistus, -hoito- ja -muotoilutuotteet tekevät hiusunelmista totta. Parfumdreams tarjoaa laajan valikoiman KMS-hiustenhoitotuotteita jokaiselle hiustyypille ja jokaiseen hiusongelmaan. Ne parantavat hiusten rakennetta, auttavat muotoilemaan hiuksia ja antavat kampaukselle viimeisen silauksen.