Rasvainen iho

10 Tuote
20
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Rasvaisen ihon hoito: tasapainottavia hoitorutiineja

Kiiltävä T-alue, näkyvät ihohuokoset tai satunnaisia epäpuhtauksia: rasvainen iho oireilee monin tavoin. Usein liiallinen talineritys liittyy hormoneihin ja koskee näin ollen noin 20–30 prosenttia kaikista teini-ikäisistä. Kuitenkaan edes aikuisilla ei rasvainen iho ole mikään harvinaisuus. Löydä parfumdreamsiltä laadukkaat rasvaisen ihon tuotteet, jotka parantavat ihoasi pitkäkestoisesti ja tekevät siitä silkkisen sileän.

Hoitorutiinit rasvaiselle iholle

Haluaisitko saada rasvaisesta ihostasi raikkaamman näköisen? Oikeanlainen hoitorutiini aamuin ja illoin on ratkaisevan tärkeää:

  • Rasvaisen ihon puhdistus: Valitse rasvaa tai öljyä sisältävän puhdistusemulsion sijaan mieto kasvojenpuhdistusaine. Sen jälkeen voit käyttää hellävaraista kasvovettä, joka antaa kasvoillesi raikkaan tunteen.
  • Rasvaisen ihon kuorinta: Kemialliset kuorinnat sopivat useimmiten hyvin tälle ihotyypille. Vaikuttavat ainesosat kuten maitohappo tai glykolihappo avaavat ihohuokoset ja mantelihappo tai salisyylihappo vaikuttavat tulehdusta ehkäisevästi.
  • Rasvaisen ihon hoito: Puhdistuksen jälkeen tulee iholle aina levittää kevyttä voidetta tai emulsiota tuomaan kosteutta. Parhaiten sopivat geelimäiset voiteet, joissa ei ole lainkaan tai vain vähän öljyä.

Kerran tai kahdesti viikossa voi lisäksi levittää kasvoille aktiivihiilinaamion, joka tekee ihosta kirkkaamman ja vähentää sen kiiltoa.

Tehokasta hoitoa rasvaiselle iholle

Erityisesti rasvaiselle iholle tarkoitettu hoito auttaa vähentämään talineritystä, epäpuhtauksia ja ihon liiallista kiiltoa. Laadukkaissa rasvaisen ihon hoitotuotteissa käytetäänkin tehokkaita ainesosia, jotka tekevät kasvojen ihosta terveen näköisen. Erityisesti hoitavat ainesosat kuten salisyylihappo, sinkki, allantoiini ja nikotiiniamidi tasapainottavat talineritystä.

Osta rasvaisen ihon hoitotuotteet netistä

Oikeanlainen rasvaisen ihon hoito tukee ihon optimaalista uudistumista ja auttaa tasapainottamaan talineritystä. Laadukkaita hoitotuotteita rasvaiselle iholle löydät parfumdreamsin suuresta valikoimasta. Tilaa itsellesi ja omaan päivittäiseen kauneusrutiiniisi parhaiten sopivat hoitotuotteet – se onnistuu helposti suoraan täältä verkkokaupasta tai missä tahansa liikutkin käyttämällä parfumdreams-sovellusta. Voit olla varma, että ihosi kiittää sinua!