Miesten tuoksut

2303 Tuote
13462
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Viehättävät miesten tuoksut henkivät maskuliinisuutta

Hyvä miesten tuoksu tukee miehen huoliteltua ulkonäköä ja tekee lähtemättömän vaikutuksen. Tuoksut kertovat paljon käyttäjänsä luonteesta ja vaikuttavat suuresti siihen, kuinka keskustelukumppanimme suhtautuvat meihin. Energisestä huolettomaan ja itämaisesta aistilliseen – tuoksuvalikoima heijastelee kaikkia persoonallisuuden piirteitä.

Millaisia miesten tuoksuja löytyy?

Voidaksemme kuvailla miesten tuoksuja paremmin ne voidaan jaa erilaisiin tuoksukategorioihin:

  • Itämaiset miesten tuoksut: Niille on ominaista raskaat, mausteiset nuotit ja hajusteet kuten santelipuu, myski, ambra ja patsuli.
  • Raikkaat miesten tuoksut: Ne sisältävät usein vähemmän alkoholia ja tuntuvat sen vuoksi kevyemmiltä. Tuoksuja dominoivat sitrustuoksut, bergamotti, punaiset hedelmät ja vihreät nuotit, ja näitä tuoksuja käytetäänkin etenkin kesällä.
  • Puumaiset miesten tuoksut: Setri, santelipuu, nahka ja vetiver ovat suosittuja puumaisten tuoksujen tuoksunuotteja. Tuoksut ovat kohtalaisen raskaita ja niitä kannattaakin annostella hillitysti, muutoin tuoksu voi vaikuttaa liian päällekäyvältä.
  • Kukkaistuoksut miehille: Ne tuoksuvat mausteilta, kukilta, appelsiininkukilta, syreeniltä ja jasmiinilta, ja vaikuttavat hillityltä mutta kuitenkin kevyesti yrttiseltä ja maskuliiniselta.

Paras yksilöllinen miesten tuoksu

Jotkut miesten tuoksut ovat niin klassisia ja ajattomia, että ne ovat vakiinnuttaneet asemansa vuosikymmenten aikana ja ovat yhä ehdottomia myyntihittejä. Klassiset miesten tuoksut tunnistetaan helposti, ja ne ovatkin useiden miesten ensimmäinen valinta. Klassikkotuotteen ostaminen on helppoa ja virhevalinnan riski on pieni. Kuitenkin tuoksujen maailmasta löytyy useita muitakin jännittäviä tuoksuja itsevarmoille miehille.

5 suosittua miesten tuoksujen ainesosaa

Miesten ja naisten tuoksujen raaka-aineet ovat osakseen samoja, mutta ne koostetaan eri tavoin.

Miesten tuoksujen tyypillisiin tuoksunuotteihin lukeutuu paljon luonnon aromeja, jotka nykyaikana valmistetaan pääasiassa keinotekoisesti:

  1. Tupakka: Tupakka vahvistaa jokaista tuoksua, ja on lämmin, mausteinen, intensiivinen ja hieman makea. Tuoksujen valmistajat käyttävät sitä erityisen mielellään yhdessä puumaisten nuottien ja kukkaisnuottien kanssa.
  2. Nahka: Nahka tuoksuu savuiselta ja voimakkaalta, mutta samalla myös pehmeältä ja turvalliselta. Nahka yhdistetään mielellään etenkin kukkaisnuotteihin, jolloin siitä tulee enemmän yrttinen ja vähemmän naisellisen kukkaismainen.
  3. Santelipuu: Santelipuu tuoksuu lämpimältä ja miellyttävältä, on hieman makea ja se yhdistetään usein erityisesti jasmiinin ja patsulin kanssa.
  4. Vetiver: Trooppinen vetiveriaheinä tuoksuu makealta ja yrttiseltä ja tuntuu nenässä sitruunan raikkaalta ja puumaiselta. Näin ollen vetiveriä sisältävissä miesten tuoksuissa yhdistetään usein sitrustuoksuja.
  5. Ambra: Ambra tuoksuu kevyesti makean puumaiselta ja sen aromi on viettelevä. Kukkaismaisiin tuoksunuotteihin yhdistettynä ambra vaikuttaa hyvin maskuliiniselta ja sopii kaikenikäisille miehille.

Vinkki: paras tapa levittää miesten tuoksu

Tuoksua ei kannata levittää siten, että suihkuttaa sitä ranteeseen ja hieroo ihoon. Näin tehdessä tuoksumolekyylit nimittäin tuhoutuvat ja miesten hajuvesi ei vaikuta enää siten, kuin se on tarkoitettu. Ruiskauta sitä sen sijaan molemmille puolin kaulaasi – tämä yleensä riittää halutun vaikutuksen aikaansaamiseen. Tuoksua voi vielä vahvistaa ruiskauttamalla tuoksua rintaan.

Osta miesten tuoksut edullisesti: tilaa verkosta parfumdreamsiltä

Hyvä miesten tuoksu voi olla henkilökohtainen tavaramerkkisi. Suuri valikoima voi tehdä valinnasta vaikeaa, etenkin jos haluat ostaa edullisia miesten tuoksuja. parfumdreams tarjoaa sinulle parhaan yhdistelmän yksilöllisiä suodattimia, joilla löydät etsimäsi tuoksut sekä edulliset hinnat ja laadukkaat merkkituoksut.