Concealer eli peitevoiteet

125 Tuote
6114
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Peitevoide – kohdennetulla käytöllä raikkaannäköinen iho

Peitevoiteet eli concealerit ovat ihanteellinen tuote, kun haluat peittää tummat silmänaluset taikka läiskiä ja näppylöitä. Niiden avulla saat hetkessä ihon näyttämään tasaisemmalta ja suorastaan virkeämmältä. Oikeaa peitevoidetta valittaessa herää kuitenkin usein kysymyksiä. Sopivan kauneustuotteen löytäminen ja sen oikeanlainen käyttö onnistuvat kuitenkin helposti.

Mihin oikeastaan tarvitsen peitevoidetta?

Peitevoide on kullanarvoinen, kun haluat häivyttää tummia silmänalusia tai peittää ihon punoitusta. Peitevoiteen tärkein tehtävä on nimittäin kirkastaa ihoa ja peittää epätasaisuuksia. Jos meikkivoide ei tepsi kaikkiin kohtiin, peitevoide voi olla korvaamaton apu, sillä se sisältää enemmän pigmenttejä.

  • Näin valitset sopivan concealerin: Peitevoiteitakin on saatavilla eri värisävyissä. Niinpä jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva tuote, jota on helppo levittää purkista tai peitevoidepuikosta. Koska peitevoiteessa on enemmän pigmenttejä kuin meikkivoiteessa, tuotetta pitää käyttää varovasti. Yleensä vähäinen määrä peitevoidetta pistemäisesti levitettynä riittää saamaan ihon hehkumaan.
  • Valitse oikea värisävy: Jotta voit valita parhaiten sopivan peitevoiteen, älä testaa tuotetta ainoastaan kämmenselkään. Testaa concealeria mieluiten kaulaan tai suoraan kasvoille. Jotta saat silmänaluset säihkymään, peitevoiteesta kannattaa valita hieman ihoasi vaaleampi sävy. Tuotteen pitäisi kuitenkin vastata ihonsävyäsi, jotta se peittää epäpuhtaudet.
  • Levitä ensin meikki, sitten peitevoide: Peitevoide ei ainoastaan piilota läiskiä ja juonteita sekä häivytä punoitusta. Se viimeistelee meikin. Meikkivoiteen levityksen jälkeen näkyviä näppylöitä ja läiskiä voi nimittäin vielä peittää peitevoiteen avulla. Siksi tuotetta kannattaa käyttää mieluiten vasta meikkivoiteen jälkeen.

Viileille ihonsävyille, joiden pohjasävy on punainen tai sininen, suositellaan punaisia pigmenttejä sisältäviä peitevoiteita. Lämpimille ihonsävyille, joilla on beige tai kullanvärinen pohjasävy, suositellaan sen sijaan keltaista tai ruskeaa pigmenttiä sisältäviä peitevoiteita.

Käytä peitevoiteita hillitysti ja tarkoituksenmukaisesti

Voit häivyttää peitevoiteella tummat silmänaluset tai peittää näppylöitä. Tuotetta ei tarvitse kuitenkaan levittää runsaasti. Usein pienikin määrä concealeria riittää tasoittamaan ihonsävyn ihanteellisella tavalla.

Käytä tuotteen levitykseen mieluiten sormia, jotta saat levitettyä peitevoiteen kauniisti iholle. Taputtele peitevoide silmien ympärille pehmeästi nimettömällä. Taputellen levitetty peitevoide kestää lähes koko päivän ja viimeistelee ilmeen mukavan hillitysti. Hyvä peitevoide tuntuu kevyeltä ja hoitavalta, eikä se keräänny ihopoimuihin.

Tämä on tärkeää huomioida etenkin ikääntyvän ihon tapauksessa. Lisäksi on olemassa anti-aging-peitevoiteita, jotka on kehitetty nimenomaan juonteiden, turvotusten, tummien silmänalusten ja naururyppyjen tarpeisiin. Tuotteiden öljytön koostumus ei tuki ihohuokosia eikä ryppyjä, vaan se saa aikaan hehkuvan ulkonäön useiden tuntien ajaksi.

Pieni vinkki: Tee peitevoiteella pieniä korostuksia silmäkulmiin tai -luomille. Levitä tuotetta pehmeästi pikkusormella pyyhkimättä peitevoidetta liikaa. Vaikutus on silminnähtävä, ja silmiesi seutu näyttää heti virkeämmältä.

Osta peitevoiteita helposti parfumdreamsin verkkokaupasta

Peitepuikkona, nesteenä tai voiteena purkissa – toiveistasi ja peittävyydestä riippuen myynnissä on erilaisia peitevoiteita. Löydät parfumdreamsilta monipuolisen valikoiman eri tuotemerkkien ja valmistajien tuotteita. Niinpä aurinkosuojakertoimella varustettujen peitevoiteiden lisäksi voit ostaa myös vedenkestäviä concealereita. Loihdi niillä kiehtovan kaunis ehostus, joka kestää koko päivän.