Jalkaraspit

12 Tuote
6
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Jalkaraspit ja -viilat – kauniit ja hoidetut jalat helpolla

Usein kovettumista ja halkeilevista kantapäistä kärsivät piilottavat jalkansa mieluitin kenkiin, jotka pitävät jalat visusti poissa muiden katseilta. Sääli, sillä mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia kesäjaloista paljain varpain tai sujauttaa jalkaan ilmavat sandaalit tai lipokkaat. Kauniit jalat eivät vaadi hokkuspokkusta, vaan hieman huomiota. Jalkaraspilla on helppo antaa kyytiä itsepintaisille kovettumille kantapäissä, varpaissa tai muualla jaloissa. Kunhan tietää miten.

Näin jalkojenhoito onnistuu jalkaraspin avulla kätevästi ja helposti

Erityisesti sähköiset jalkaraspit ovat hyvin suosittuja. Ne tekevät melkein kaiken työn puolestamme ja ovat helppokäyttöisiä. Valitse vain mieleisesi jalkaraspi vaihtoehtojen joukosta ja vapauta jalkasi kuivasta ihosta. Jalkaraspin käyttöön liittyvät hoitovaiheet ovat helpot toteuttaa:

  • Jalkaraspin ostaminen: Hohkakiven ja jalkaraspien ja -viilojen lisäksi markkinoilla on myös sähköisiä jalkaraspia. Sinun tulee vain valita tarpeisiisi sopivin tuote. Tutustu käyttöohjeisiin, jotta voit käyttää hoitotuotetta oikein ja menestyksekkäästi.
  • Pehmennä kovettumia jalkakylvyllä: Jalkakylpyä suositellaan kovettumien nopeaan ja tehokkaaseen poistamiseen. Lämmin vesi pehmentää jalkojen ihoa. Jalkakylvyn sopiva kesto on 10–20 minuuttia. Kylpy rentouttaa jalkoja ja valmistelee ne myöhempää hoitoa varten.
  • Kuivaa jalat: Märkää ihoa voi käsitellä viilalla tai hohkakivellä heti kylvyn jälkeen. Sähköistä jalkaraspia käytettäessä kannattaa kuitenkin kuivata jalat lyhyesti. Vie laite raspattavalle kohdalle. Tee raspaus aina varovaisesti ja huolella. Kivut ja ylikäsittely eivät kuulu raspaukseen. Erityisen itsepintaisten kovettumien kohdalla hoitorutiini on yksinkertaisesti toistettava mahdollisimman hyvin myös seuraavina päivinä.
  • Viimeistele jalkaraspaus lopuksi
  • jalkavoiteella. Kun jalkojen raspaus on valmis, viimeisetkin kuolleen ihon jäljet tulee huuhdella pois lämpimällä juoksevalla vedellä. Hemmottele jalkojasi sen jälkeen hieromalla niitä täyteläisellä voiteella. Näin iho saa kaikki tärkeät ravintoaineet, joita se tarvitsee palautuakseen käsittelystä.

Rakot, hankaus sekä halkeileva ja kuiva iho voivat edistää kovettumien muodostumista. Jos kovettumat jättää hoitamatta, iho muuttuu pian epämiellyttävän näköiseksi. Harvinaisia tällöin eivät ole myöskään kivuliaat halkeamat. Mutta näin ei tarvitse olla, jos jalat saavat perusteellista hoitoa säännöllisin väliajoin.

Hyvä hoitorutiini on ihanteellinen keino kovettumien ehkäisyyn

Vaikka kovettunut iho onkin monelle ennen kaikkea esteettinen ongelma, kovettumia ei saa poistaa jaloista yhdellä kertaa. Parempi on hoitaa jalkoja huolellisesti jalkaraspilla. Ihannetapauksessa jalat saavat hieman huomiota jokaisen kylvyn tai suihkun jälkeen. Ne palkitsevat sinut lopuksi pehmeällä iholla ja kauniilla ulkonäöllä.

Sähköiset raspit nauttivat nykyään suurta suosiota, eikä ihme. Ne on helppoja käyttää ja toimivat joko sähköllä tai paristoilla. Pyörivä pinta liukuu karkeiden ihoalueiden yli ja poistaa kuolleen ihosolukon. Hieno- ja karkearakeiset rullat takaavat mukavuuden ja yksilöllisiin hoitotarpeisiin mukautumisen. Tämän helpompaa ei kovettumien poisto voi enää olla.

Jalkaraspit parfumdreamsilta

Halusitpa klassisen hohkakiven, kätevän viilan tai sähköisen jalkaraspin, jokainen tuote takaa silkkisen pehmeät jalat. Auf parfumdreamsilta löydät monia erilaisia tuotteita, jotka vievät sinut haluamaasi tavoitteeseen. Anna jalkojesi näyttää parhaat puolensa ja ota avuksi jalkaraspi. Tulos yllättää sinut ja saat nauttia tyylikkään sileistä jaloista.