Hajuvedet / Ralph Lauren

113
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Ralph Laurenin hajuvedet – muoti-imperiumin tuoksu

Ralph Laurenin muoti-imperiumilla on pitkä ja menestyksekäs historia: Ralph Lauren perusti tuotemerkin vuonna 1967. Hän möi Empire State Buildingissä käsintehtyjä solmioita mukanaan kantamastaan myyntilaatikosta. Solmioiden laatu ja mallit osasivat tehdä vaikutuksen, ja niinpä vuotta myöhemmin Lauren esittelikin ensimmäisen miesten mallistonsa. Hän teki jotain, mitä kukaan ei ollut tehnyt aiemmin: yhdisti tyylikästä muotia, kuten kauluspaitoja, urheilullisiin kankaisiin.

Ensimmäinen naisten mallisto julkaistiin 1971. Erityistä että tässä mallistossa vaatteiden koristeena oli ensimmäistä poolopelaaja, josta merkki tunnetaan. Vuotta myöhemmin ilmestyivät ensimmäiset pikeepaidat – ajaton vaate, joka on säilyttänyt suosionsa tähän päivään asti. Muutamaa vuotta myöhemmin lanseerattiin ensimmäinen Ralph Lauren -hajuvesi.

Ralph Laurenin ajattomat tuoksut

Vuonna 1978 Ralph Lauren alkoi toteuttaa tyyliä kohtaan tuntemaansa intohimoa naisten ja miesten hajuveden muodossa. Nykyään on olemassa lukuisia Ralph Laurenin hajuvesiä, jotka tarjoavat oikean tuoksunuotin kullekin persoonalle. Niissä kaikissa on taatusti mukana muodinluojan tyylivarmuutta ja ajatonta eleganssia. Erittäin ikonisiin Ralph Laurenin naisten hajuvesiin lukeutuu Ralph Lauren Romance. Tämä Ralp Laurenin kunnianosoitus naisille tekee vaikutuksen aistillisilla mutta huolettoman kepeillä sävyillään.

Todella pidetty ja ajaton Ralph Laurenin eau de toilette on Ralph Lauren Polo. Se kuuluu Ralph Laurenin muotitalon perinteikkäimpiin tuoksusarjoihin. Tuoksusarjat Polo Blue ja Polo Black edustavat vapautta ja eleganssia. Samaan tapaan nimettyjen tuoksujen joukon viimeistelee Ralph Laurenin Polo Red. Miesten hajuveden juurituoksuina on punaista sahramia ja punaista greippiä, ja se lupaa seikkailuntäyteisiä tuoksuhetkiä.

Osta Ralph Lauren -hajuvesi parfumdreamsiltä

Ralph Laurenin perinteikäs muotimerkki yhdistetään ajattomaan eleganssiin – koe nyt myös sen loihtimat tuoksuelämykset. Muodin lisäksi Ralph Laurenin hajuvedet ovat tehneet vaikutuksen kaikenikäisiin käyttäjiin jo vuosikymmenten ajan. Tutustu Ralph Laurenin miesten tuoksuihin ja naisten hajuvesiin parfumdreamsillä ja tilaa ne helposti suoraan kotiin.